Van itt köztetek olyan, aki 1,5 év elteltével sem tudott feldolgozni egy megszakadt barátságot?
Figyelt kérdés
2017. jún. 28. 21:16
11/14 A kérdező kommentje:
Írtam millió levelet, bocsánatkérést olyanert is ami szerintme nem volt bűn. Hatastalan.
2017. jún. 28. 22:58
12/14 anonim válasza:
Általános iskola után egyből megszakadtak a barátságaim.
Középiskolás barátaimmal még 3 év után is tartjuk a kapcsolatot, de kezd ez is szétesni. Én azt mondom ha túl sokat vársz el egy barátságtól, akkor inkább ne legyenek barátaid, mert csalódni fogsz. Én úgy érzem, hogy a barátságunkkal együtt saját magam is elveszteném, mert ők tesznek teljessé. A barátság olyan mint a párkapcsolat, vagy komoly, vagy csak futókaland, úgy tűnik a barátságban is az utóbbit támogatják az emberek. De ami szép, hogy a "barátok" dobják a friss párkapcsolat miatt a több éves barátságokat.
13/14 anonim válasza:
Igen, van.
Idén lesz 10 éve, hogy megszakadt egy régi, tinédzserkori barátságom, amiből azóta se tudtam teljesen továbblépni.
14/14 anonim válasza:
Nekem már vagy 4 éve, hogy véget ért. Az ok elsősorban az volt, hogy az illetőnek elég egyértelműen elgurult a gyógyszere, mentális-pszichés zavarai vannak, de nem hajlandó elmenni orvoshoz. Próbálok nem gondolni rá, de 4 év ide vagy oda, néha akaratlanul is eszembe jut. Mert olyanról van szó, akinek 1-2 dolgot azért köszönhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!