Szerintetek hanyagolnom kéne ezt a barátságot?
Barátnőm (19) 1 hónapja szült, és azóta egyáltalán nem keres.
Azt sem akarta hogy a kórházba bemenjek hozzá, pedig elválaszthatatlanok voltunk.
Nem bírtam ki, így rákérdeztem hogy mi a gondja, mire csak annyit mondott hogyha újra szüksége lesz rám, majd ő keres.
Nem akartam hogy vége legyen a 7 éves barátságunknak, de jelenleg az az érzésem mintha csak érdekből tartott volna maga mellett.
Nektek mi a véleményetek?
"HOGYHA ÚJRA SZÜKSÉGE lesz rám, majd ő keres"
Itt van a kutya elásva, ilyen egyszerű. A személyed, hogy mi van veled a hétköznapokba, merre halad az életed nem érdekli. Ha érdekelné, ilyet nem mondunk a másiknak. Ebből a hozzászólásából, amennyiben tényleg ezt mondta neked, akkor nyilvánvaló, hogy önző érdekek vezérlik.
Szerintem hagyd, de Te csak kiismerted már 7 év alatt. Azonban az biztos, hogy ilyen fiatalon még változik az ember, még a személyisége is.
Első vagyok:
Azonban a baba nyilván fontosabb most számára, mint Te vagy. Hagyd egy picit, majd ő keres. Én azért még ebben az esetben sem fogalmaztam volna így az Ő helyében...
Igazából eddig minden oké volt köztünk, az utóbbi időben kezdett csak hanyagolni.
Én ezt a terhességre fogtam, hogy biztos nehezebben viseli és magányra van szüksége, vagy éppen a párjára.
Bár ha kellett uh-ra menni, akkor mindig felkeresett.
Köszönöm a választ, hagyom hogy ő keressen, és meglátom mi sül ki belőle. :)
"Barátnőm (19) 1 hónapja szült, és azóta egyáltalán nem keres."
Itt a lényeg. Egy 1 hónapos csecsemő napi 24 óra felügyeletet igényel. Szegény anya aludni se tud, csak hébe-hóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!