Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Keresnem kellene, bunkó...

Keresnem kellene, bunkó lennék? :/

Figyelt kérdés

Van egy nagyon jó barátom, én fiú vagyok, Ő meg lány.

Kiutazott 4 napja Angliába a pasijához, azóta nem beszéltünk egyáltalán. Előtte szinte mindennap együtt vtunk, olyanok vtunk mint 2 testvér.

Vettem SIM kártyát csak ezért, hogy tudjam hívni és elvileg pont most jött egy új jogszabály mi szerint ugyanúgy hívhatom mintha itthon lenne.

Viszont mikor elutazott bepánikoltam és deaktiváltam a Facebook fiókomat meg nem is hívtam, mert félek nagyon a pasijától, nagyon féltékeny típus.

Most a Facebookomat vissza aktiváltam, de 1 napja már nem volt fent.

Ha észre vette, hogy nem vagyok fent, mit gondolhatott, megbánthattam? :(

Bocsánat a hülye kérdésért, de 22 éves vagyok, viszont sose volt senkim, se családom, se barátaim, se senki. Az a tipikus magányos farkas vagyok.

2017. jún. 18. 15:38
 1/3 anonim válasza:
Azzal hogy deaktiválod a fiókodat mért bánthattad volna meg? Nekem se volt még csajom de sok szexi osztálytársamra szoktam irkálni hogy milyen gyönyörű meg sokat bókolok nekik. DE mindnek van pasija. Akik rámirtak hogy takarodjak mert megvernek vagy ilyesmi. Egyáltalán nem féltem tőlük mert 8 napon tul gyógyuló sérülésért vagy puszta fenyegetésért is feljelenthetném őket és ha bántanak azzal maguknak ártanak. És ha a csávója a lánynak akiröl beszélsz külföldön van akkor nem fog teleportálni hozzád hogy bántson . Baromság.
2017. jún. 18. 21:29
 2/3 anonim válasza:
#1 vagyok ha meg találkozok velük és rám akarnak jönni akkor meg bedarálom őket. Ennyi. 15-6 éves nádszál gyerekeket 14 évesen kigyurva le kell alázni de visszatérve hozzád semmi rosszat nem csináltál és ne félj higgy magadban 14/f.
2017. jún. 18. 21:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Nincs gáz, azóta hívott meg úgy az erőszaktól sem fèlek, inkább csak attól, hogy megpróbálja Őt elszakítani tőlem, erre már volt pèlda :/
2017. jún. 18. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!