Mit csináljak ha én csak ilyen kiegészítő barátnak számítok a társaságban?
Én is most jöttem rá, hogy akik 2 éve barátnőim, azok csak kihasználták a kedvességem, de közbe nem szerettek, nem hívtak el sehova, mindent én kezdeményeztem, és akkor is csak néha mentek bele a dolgokba. Nekem annyi szerencsém van, hogy most megyek gimibe, ahol új barátokat fogok keresni, szerintem tedd ezt te is.
Ha egyetemista vagy, ismerkedj a koliban, egyetem környékén.
Ha nem vagy egyetemista/máshonnan akarsz barátokat, akkor menj el sportolni, keress valami olyan hobbit, ami téged érdekel, ott biztos lesznek hozzád hasonló, jófej emberek, akikkel később barátok lehettek majd.:)
ez van velem is XD Igaz, nem érdekelnek igazán de én sem őket. megvan a saját életük és sosem keresnek, érdeklődnek. Max ha 2-3 havonta van egy buli, mindenki eljön, amúgy tök rendesek, normálisak, nincs kiközösítés. Én vagyok a mókamester, meg mindenkihez odamegyek stb, de onnantól semmi. Ha eltűnnék sem érdekelne senkit. Van egy közeli haverom, velem szinte mindig tiszta depresszió...tele van barátokkal...
1 éve gondolkodtam azon, hogy lehet kéne keresnem új embereket, és fél éve tudatosult bennem, hogy BIZTOS
27f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!