Szerintetek ha megjon a futar akkor lehet majd vele haverkodni?
Figyelt kérdés
illetve szerintem ketten jonnek mert nehez dolgot hoznak es ilyenkor mindig ket ember jon?? be lehet hivni oket egy kavera vagy valami?? ket uj haver??2017. jún. 13. 13:25
2/7 anonim válasza:
te egy elmebeteg perverz vagy vagy mi a gondod
3/7 anonim válasza:
Ez milyen kérdés?
Menjél mondjuk fitness terembe haverkodni vagy szórakozóhelyre.
Szerintem csak simán hülyének néznek majd.
4/7 A kérdező kommentje:
nem vagyok perverz se meleg csak baratkoznek, most ez baj??
2017. jún. 13. 13:33
5/7 anonim válasza:
Elkéred tőle a telefonszámát és megkérded tőle, hogy meddig dolgozik, a többit már tudod te is. Nem kell őt fenntartani munka közben, mert sok munkájuk szokott lenni. Azért jönnek ketten legtöbbször, mert az egyik kezdő és éppen betanítják.
6/7 anonim válasza:
Ő munkaidőben van, nincs ideje barátkozni közben.
7/7 anonim válasza:
Nekik ez a munkajuk, nem hiszem, hogy nagyon raernek nalad hesszelni, vagy eppen a munkaltato dijazza, ha sokaig all egyhelyben. Sietniuk kell, hogy mindenhova odaerjen idoben a csomag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!