Hogy rázzam le szépen?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Röviden: eléggé csendes lány vagyok, és nem sok barátom van. Fiúm nincs. Mostanában elkezdtek nekem irogatni fiúk, de olyanok akik egyáltalán nem az eseteim, a bajom az, hogy nem tűnik fel nekik, hogy zavar, hogy egyfolytában irogatnak. De mivel én nem vagyok olyan, nem akarom őket megsérteni, vagy megbántani, de finoman leszeretném rázni őket! De nem tudom ,hogyan. Sokan biztos azt írnátok, hogy örüljek, hogy van aki ír, de egy idő után ez elég zavaró számomra, hogy napi szinten, akár többször is rám ír a szokásos sablon szövegekkel, és egyebek. Nem akarom megbántani! Kérlek segítsetek!2017. jún. 4. 21:11
11/15 anonim válasza:
Valamikor kenytelen leszel kozolni vele, meg akkor is ha nem akarsz feszkot ha mar magatol nem fogja fel. Mondjuk ha elhiv valahova
12/15 A kérdező kommentje:
Az talán azért nem fog megtörténni.. annyira ő se hülye...gondolom. minél előbb le kéne koptatnom valahogy..
2017. jún. 4. 22:03
13/15 A kérdező kommentje:
Bonyolult a doloog. Mindenesetre köszönök minden eddigi választ!
2017. jún. 4. 22:04
14/15 anonim válasza:
A majdnem rokonnak sem fontos azonnal válaszolni. Késlekedés utáni válaszba meg még bele is írhatod, hogy bocs, de épp xy-nal beszélgettél. Tehát egy sráccal. Hátha...
15/15 A kérdező kommentje:
Ez egy jó gondolat!
2017. jún. 5. 09:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!