Hogyan tudnék találkozni az internetes barátommal? 15L
Figyelt kérdés
Ő Franciaországban lakik és 1 évvel diatalabb nálam.1 hónapja ismertem meg instagramon és egyszerűen imádom,minden közös szinte bennünk,nagyon jól el tudunk beszélgetni,tényleg mintha évek ota ismerném. Nyáron fog jönni Magyarországra csak tőlem messze lesz. Ja és skypon beszéltem már vele szóval tuti hogy a képein ő van. Hogyan tudnék vele találkozni?^^2017. jún. 4. 16:16
1/12 anonim válasza:
Ha az orszagban lesz, felulsz a buszra/vonatra vagy apu/anyu/unokateso elvisz autoval
Erre magadtol nem jottel ra? Vagy mit vartal, kuldok egy teleportalo gepet?
2/12 anonim válasza:
Tömegközlekedés és egy nektek közeli pontra mentek mind a ketten, és esetleg ott töltötök 1-2 napot. Nem olyan bonyolult csak egy kis energiát kell fektetni bele, mert néha elég nagy katyvasz a közlekedés rendszer.
3/12 anonim válasza:
Nekem repülőre kellett szállnom, hogy találkozhassak az internetes barátaimmal, te meg az országon belül nem tudod az utazást elintézni?
4/12 anonim válasza:
ha az apad lennek en ezt nem engednem meg hogy talalkozz vele, lehet az akarmilyen sorozatgyilkos vagy elmebeteg csak alcazza magat.
5/12 A kérdező kommentje:
4:Mondtam már hogy beszéltem vele skypon,es 14 éves..könyörgöm. Előítéletesség.
Többieknek meg köszönöm
2017. jún. 4. 16:36
6/12 anonim válasza:
Hozzá akkor se menj el, találkozzatok egy köztes ponton és valaki kísérjen el.
15 vagy keress valakit a közeledből. Elképesztő nagy szívás ha még bele is szeretsz de ő távol lesz. Csak az idődet pazarolod szóval semmibe ne menj bele.
7/12 anonim válasza:
egyedul akkor se utazgassal mert megvedeni se tudod magad, vadidegenek is megtamadhatnak barhol barmikor.
8/12 A kérdező kommentje:
6:Csak kár hogy ö is lány és tuti nem fogok belészeretni:D
2017. jún. 4. 17:09
9/12 anonim válasza:
Na hát ezt nem írtad le, de a többi része akkor is helytálló.
10/12 anonim válasza:
Jeee meleg kapcsolat:D mindenki h megnyugodott, hogy lany.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!