Te mit tennél ebben a helyzetben?
:(
Igen, idővel természetesnek veszik az elkényeztetett emberek, hogy őértük van minden. Ha meg már nem kapják meg automatikusan, bevágják a durcit. Kicsit magukra hagyva elgondolkodnak ezen, aztán kezdik 0-ról megint. Néha nem árt egy kis ébresztő a másik félnek.
Kommunikáció.
Mond el neki bátran, legalábbis utalgatva rá.
Ő biztos nagyon kedvel Téged, de hogy mindkét oldalról ez meglegyen, fontos beszélnetek.
Kérdezz rá, hogy elintézte-e, lehet, hogy úgy gondolja, van még ideje a nyaralásig. Ha nem szabtál határidőt, még várhatod, hogy elintézze.
Úgy érzem, neked nincs kedved a egészhez, kihátrálnál belőle és ürügyet keresel. Az lenne a "túl korrekt", ha megbeszélnétek a 'hogyan tovább'-ot.
Szeresd felebarátod.
Ne balek módon.
Még akkor is, ha egészbarátod.
Amennyiben egészséges és nem fogyatékos.
Akkor felhívod ma és közlöd vele, hogyha X dátumig nem intézi el, akkor visszamondod a közös nyaralást.
És ha nem teszi meg, amire kérted, akkor vagy lemondasz mindent és elmégy valaki mással.
#2. vagyok.
"Csak így már nincs kedvem," ezt te magad írtad, Kérdező.
Ezért gondoltam a kihátrálást, hiszen nincs jogom kétségbe vonni a szavaidat. Viszont utána írtam a 'hogyan tovább'-ot is! Kommunikálás!
Néma gyereknek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!