LÁNYOK, FIÚK! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ismertetem a helyzetet.. hétfőn megyünk három napos kirándulásra az osztállyal egy campingbe, (faházakban alszunk) Balatonfüredre. Mivel tudnám feldobni, felpörgetni az osztálykirándulást. Most vagyunk nyolcadikosok, mivel tehetnénk még emlékezetesebbé ezt? A MÁSIK KÉRDÉSEM meg az, hogy csajok terén mi legyen? Legyek nyomulósabb, most szerezzem meg valamelyiket, vagy csak simán legyek az aki eddig, lesz ami lesz? Válaszokat köszi! 👌😊2017. jún. 2. 13:50
2/3 anonim válasza:
szerintem ez az egész dolgot túl gondolod.
nem kell tenned semmit. csak érezzétek jól magatok,nosztalgiázzatok..
Nem tudom mit értesz "megszerzés" alatt,-de ha szexuális értelembe akkor nagyon NE!! de mindenféle értelembe rosszul veszi ki magát ha más vagy mint amilyen szoktál
3/3 anonim válasza:
Szerintem 14 évesen még a csattogós lepkével kéne játszanod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!