Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Fiúk/lányok . Ha csúfoltok...

Fiúk/lányok . Ha csúfoltok valakit, nem féltek hogy bántani fog titeket?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Új iskolába kerültem és a mostani osztály a lehető legjobb. De van egy fiú aki egyből elnyerte a szimpátiám . Olyan különleges , érdekes. Viszont múltkor úgy össze veszett az egyik osztálytárslánnyal hogy , a tanár kiküldte . Mikor kiment a gyerek azt mondta a tanár hogy " hagyjátok , szegény fogyatékos ". Az egész osztály kiröhögte a fiút , csak én nem . Mert ha valakit annyira felhúznak hogy már majdnem sír az idegtől , akkor az nem vicces . Szünetben bejött , leüllt és rajzolt . Én odamentem hozzá és megkérdeztem hogy minden rendben . Erre azt válaszolta hogy ne tegyek úgy mint ha érdekelném . Erre leültem mellé és mondtam hogy engem igenis érdekel. De szinte le sem szarta . Majd másnap mikor találkoztunk , integetett nekem és mosolygott rám. Jól esett . Pár nap múlva szinte ő lett a legjobb barátom. Megnéztem a rajzait , és rájöttem hogy , nem idegbeteg , hanem csak nagyon csalódott. Volt benne minden. Lerajzolta a tanárt hogy hogyan ölné meg , meg stb. De minél többet beszélgetek vele , annál nyilvánvalóbb hogy ő nagyon jó ember. És szerintem magányos ember. Furcsa kombináció, furcsa magányos kedves. De ő ilyen. S mint legjobb barátjának nekem elmondta hogy csak éjjel megy el bárhová mert , fél , hogy az emberek látják a csúf arcát . Ledöbbentett az emberi gonoszság , hogy hogyan lehet így valakit tönkretenni. Azonban azt mondta örül neki hogy végre lehet barátja . Én nekem ez jól esett nagyon. De félek hogy ez csak látszat.
2016. okt. 11. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
51%

Csak éjjel megy el hazulról az iskolás gyerek?

Kicsit csiszolj még ezen a megindító sztorin.

2016. okt. 11. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Miért csúfolnék bárkit is?
2016. okt. 11. 22:01
 3/9 anonim ***** válasza:

Gondolom a legtöbb csúfolódó/ba*ztató azt hiszi, hogy csak B kategóriás bosszúfilmekben vesznek az ilyenek elégtételt, továbbá csak hollywood-i nyáltengerbe mártott amcsi tinifilmekben állnak ki magukért a középiskolai osztályok omegái és lesznek belőlük tökös csávók, akik meghúzzák a jó csajt a végén.

És igazuk van, valóban nem sokszor fordulnak elő fent említett esetek, de olykor igen, azonban statisztikailag ez elenyésző számú esetet jelent.

Amúgy a kérdésre tehát a válasz: nem, nem félnek.

2016. okt. 11. 22:03
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem félnek, mert jellemzően a náluknál kisebb, gyengébb, elnyomottabb illetőt merik csak csúfolni. Aki erősebb, nagyobb darab, annak furamód sose mernek beszólni.

Hányadék nyúlbéla takony alakok az ilyenek, szánalmas férgek.

De sebaj, egy nap majd a rossz embernek ugatnak be, az hirtelen elővarázsol egy viperát a kabátzsebéből, és leoszt vele pár átszállót, hogy majd Záhonynál fogja meg őket a sorompó. Ismered a mondást,addig jár a korsó...

2016. okt. 11. 22:13
 5/9 A kérdező kommentje:
Kedves első. Igen , rosszul fogalmaztam . Tehát ha hazamegy akkor csak éjjel / este megy el sétálni pl
2016. okt. 11. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Elég szókimondó vagyok. Ha valaki meg akarna ölni már megpróbálta volna. Ha meg is tudna már halott lennék.

Nem, nem félek. Hogy beszélhetnénk bármilyen szabadságról ha közben a másik iránti tiszteletet a tőlük való félelem váltja fel?

2016. okt. 11. 22:48
 7/9 anonim ***** válasza:
Fel kell jelenteni a tanárt, mert ilyet nem mondhat. A gyerekek beilleszkedését kell elősegítenie és így nem minősíthet senkit főleg nem a többi gyerek előtt.
2016. okt. 12. 10:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Megvan a véleményem az emberekről de SOHA nem mondok rosszat olyan miatt amiről az illető nem tehet, pl ha valaki csúnya vagy hát... nincs az intelligencia magaslatán de amúgy semmi gond vele most minek cseszegessem, csak arra szólok be aki magának köszönheti, pl volt egy csaj a suliban akinek 3 padsorral hátrébb is érezted a szagát, mellé akkora pofája volt mint a bécsi kapu, na róla mondtam is szépeket.
2016. okt. 14. 17:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Szóval nem félek a bántástól, egyszer mert nehezen találnak rajtam fogást (amivel megsérthetnének már annyit kaptam miatta hogy nevetek) kettő mert nem félek olyan embertől aki akkora s**r alak hogy kiérdemelje hogy rosszat mondjak róla.
2016. okt. 14. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!