Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hisztek e abban, hogy lehet...

Hisztek e abban, hogy lehet férfi és férfi között barátság, vagy az egyik mindig többet akar?

Figyelt kérdés

2017. jún. 2. 10:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Szóval akkor férfi és nő közötti barátság sokak szerint nincs. Most már férfi és férfi közötti barátság sem létezik? Szegény férfiak...
2017. jún. 2. 11:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nekem egyetlen barátom sem akart semmit, pedig 30 barátok vagyunk. Csodálkozni fogsz, még tök részegen sem fordult meg senki fejében sem. Őszintén sajnállak hogy ilyen meleg környezetben szocializàlódtàl és azt hiszed az a normális. Pedig nem az.
2017. jún. 2. 12:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Igen, mert én jól nézek ki. :(
2017. jún. 2. 12:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
akkor ne barátkozz senkivel ennyi. a lányok ugyanúgy rád másznak ha jó pasi vagy ugyan ott vagy ahol a part szakad...
2017. jún. 2. 12:41
 15/15 anonim válasza:
100%
Én meleg vagyok. A legjobb barátom hetero, most fog születni a kislánya. Eszméletlen helyes fiú egyébként, de sosem éreztem ilyesmire vágyat. Egyedül neki coming outoltam sok sok évvel ezelőtt, így vele beszelem meg az ilyen dolgokat. Érdekli ez a téma, mert engem tisztel meg ezzel hogy nem küld el ilyenkor a p*csaba, hanem végighallgat meg ha nem is tetszik neki hogy kivel mit hogyan. Mióta gondolkodom, ő a baratom, senki más, és ez fordítva is így van. Ez a mi kis világunk. Szóval van két fiú között barátság független az identitástól. Én leszek a kislánya keresztapja, pedig nem akartam mert"csak egy mocsok b'zi vagyok én is", de ő jóval többre értékel egy gusztustalan sztereotípiától. Köszi baratom! 🙂
2017. jún. 7. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!