Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ebből ki lehet hozni valami...

Ebből ki lehet hozni valami jót is?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam akivel barátok vagyunk, habár sokszor érzem azt, hogy nem több mint osztálytárs. :( Neki sok barátja van, nekem egy se. Neki van párkapcsolata, nekem nincs. Rajta kívül nincsen senkim. Rájöttem, hogy kihasználjuk egymást, Neki az érzelmi biztonság kell, èn meg tartozni akarok valahová. Sokszor szenvedek is mióta ismerem. Ebből lehet még + dolog?

2017. ápr. 5. 14:03
 1/1 anonim válasza:
Szia. Szerintem keress új barátokat. Próbálj másokat megismerni. Biztos van más olyan lány aki szivesen megismerne, és a barátnőd lenne. Tudom, hogy milyen az, amikor leseszarnak (bocs a kifejezésért) és csak kihasználnak. Nekem most ment tönkre egy 5 éves barátságom, mert szerelmes lett egy fiúba, és már nem őszinte hozzám, és kibeszélt. Együtt érzek, de fel a fejjel!
2017. ápr. 5. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!