Miért van az, hogy annyit törődök velük és őket mégsem érdeklem? (többi lent)
Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért van az, hogy én számon tartom a barátnőim születésnapját, névnapját, nap mint nap végighallgatom őket, a panaszaikat és ők még csak le se tojnak..(nem szeretném, de erre egy másik szót is lehetne írni :P ) nem kell, hogy most ajándékot hozzanak a születésnapomra, csak legalább ne felejtsék el. Olyan nagy kérés ez? :/ meglepi bulit hozok össze nekik meg egyebek és mégis ez van...ráadásul ha beszélek se érdekli őket, de ők folyton azzal jönnek, hogy nincsen barátjuk és, hogy öngyilkosok lennének legszívesebben...(szerintem ez már valamilyen szinten zsarolás is) nem is veszik észre, hogy másoknak is lehet nehéz az élete. Ennyire nem vagyok érdekes? Az igaz, hogy eléggé introvertált vagyok, de főleg annak hatására, hogy mint tapasztaltam senkit sem érdekel, hogy mit gondolok...2017. jún. 1. 21:24
11/13 A kérdező kommentje:
A fiúk persze barátkoznak velem, csak mihelyst megtudják, hogy barátként tekintek rájuk, lekopnak...
2017. jún. 1. 21:48
12/13 A kérdező kommentje:
Rendben köszi:)
2017. jún. 1. 21:49
13/13 anonim válasza:
Az értéket meg kell találni, ettől értékes.
Kedves kesztus h mindig készen állsz a barátnőid születésnapjára, és ha mindíg csinálsz valami jót nekik egy idő után megszokják és nem értékelik.. de azok a személyek akik le se tojnak én még annyira se őket.
Az én módszerem: én olyan vagyok mint egy tábla a túristának, ott vagyok, de el kell olvassa a táblát ne csak elmenjen elötte..
Szóval olyan embereket hagyj szerepelni az életedben akik rá is szolgálnak, egy kapcsolat, akármilyen sose lehet egy oldalú, ha ők nem változnak te kell változz, h mit tegyél, min változtass azt te tudhatod ablegjobban, a válasz benned van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!