Legjobb barátnőm haragszik rám, én írjak rá vagy várjam meg h elmondja?
Kb 2 hónapja nem beszéltünk , én próbáltam kérdezni Tőle hogy minden rendben van e , azt mondta igen -majd szól ha meg kell beszélnünk akármit is .De visszahallom h milyen kitalált problémák is lennének ( velem / rólam ) .
Amióta huzamosabb ideig voltam külföldön azóta nem olyan a "kapcsolatunk" mint azelőtt.
Lehet, hogy valaki próbálja ellened fordítani. Vagy valamit félreértett veled kapcsolatban. 2 legjobb barátommal is ez van, hogy félreértették a masik szavait, pedig az nem is bántó szándékkal mondta, amit mondott es a barátom beragott a másikra. Bekithetetlenek, es a barátaim közül, akire haragszik a masik barátom, mar teljesen kész van, mert a masik meg sem hallgatja őt. Szóval ez van, lehet, hogy nálatok is ez lesz a gond.
Amúgy nincs egy közös baratotok? Tőle meg tudnád kérdezni, hogy mi baja, es akkor ennyi.
Remelem segítettem
Egy olyan dolog miatt haragszik amiről abszolút nem tehetek .(Ez az egyik ami miatt )
A barátja (egy suliba járok mind2jükkel ) megnézett a folyosón és barátnőm eszméletlen módon leszúrta ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!