Ez mondhato meg baratnonek?
Elso osztytol ismerjuk egymast. Azota legjobb baratnok lettunk. De hatodik elejen jott egy uj osztalutars, aki mindent megvaltoztatott. Osszebaratkoztunk vele. A legjobb baratnom jart cserkeszetre, igy elhivta az uj lanyt is. 1 evig kb 3-an viltunk legjobb baratnok... de mostmar ugy erzem, h lecserelt az un ,,ujlanyra"... miert is erzem ezt? Nekik kozos titkaik vannak, engem sok mindenbol kihagynak... selfie-ket keszitenek es nem hivnak oda stb. Raadasul ha osszeveszunk, persze, h a kis r.i.b.a.n.c ujlany mindig ot partolgatja, meg habar semmi koze sincs a veszekedeshez. A legjobb baratnom ha veszekedunk kb mindennek elmond. Maskulomben nem allt mellettem amikor a legnagyobb szuksegem lett volna ra. Az az erdekes, h ha csak a legjobb baratnommel vagyok, vagy csak az ujlannyal, teljesen jol elvagyunk, semmi harag stb. Maskulomben hamarosan elkoltozunk kb 1 honap mulva, szoval mar nem fogom latni oket.
U.i: a legjobb baratnom allandoan blokkol le facebookon, ha en mondok neki vmit, baj, de ha a kis uj p.cs.a, az nem baj.
Erre a szövegre rossz ránézni is, így nem olvasom el.
Tedd túl magad a dolgokon, ha felmerül ez a kérdés akkor nyilván nem tartod barátnak.
Én is jártam így de mennyiszer
Hagyd őket, nyiss azokra akik eddig nem részesültek a kedvességedből
Csak hidegvérrel!
Röhögsz még a pofáraesésein..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!