Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nemes a cél, de nem akarom...

Nemes a cél, de nem akarom megtenmi. Mit kéne tennem? 30/l

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm nemrégiben betegsége miatt elvesztette gyönyörű haját. És mi a barátnői kitaláltuk hogy milyen szép lenne ha mindegyikük úgyanúgy megszabadulna a hajától. Ezt a múlt hétvégén találtuk ki és szerdára mennék el fodrászhoz így 7-en. De én ez idő alatt teljesen meggondoltam magam és nagyon nem szeretném levágatni a hajam. Viszont én vagyok a legjobb barátnője és mindenki más is belement. Ilyenkor mit kéne tennem? Teljesen tehetetlen vagyok. Kérlek segítsetek.

2017. máj. 22. 22:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
64%
Vágasd le. Nem halsz bele. Ha meg amiatt félsz, hogy mit szól majd a környezeted a kopasz fejedhez... hát sz*rd le. Nemes cél érdekében teszed. Vagy többet ér a hiúságod? Az egóddal kezdj valamit. Vagy gondold át ezt a barátságot. Valóban annyira jó barátja vagy a lánynak?! Ha igen akkor ne hezitálj. Ennyi. Ez most nem rólad szól. Nem magadért teszed. Érte. Hogy kicsit jobban érezze magát amiért ilyen "hülyék" vagytok :)
2017. máj. 22. 22:15
 2/18 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ettől a barátnőd nem fogja jobban érezni magát.

Vagy ha már ilyenbe belementek, akkor keressetek olyan fodrászt aki egyben levágja és készítessetek belőle parókát a barátnőnek.

2017. máj. 22. 22:19
 3/18 anonim válasza:
78%
Paroka sokkal ertelmesebb lenne a hajatokbol
2017. máj. 22. 22:23
 4/18 anonim ***** válasza:
90%

Ha valamit teszel, csak úgy tedd meg, ha teljes szívvel teszed. Csak úgy adj, ha nincs benned, hogy az neked is kéne. Vagy hogy mondjam, remélem, érted. A lényeg, hogy ha az van benned, hogy mégsem akarod a hajad levágatni, és ez csak amolyan kényszer, akkor ne tedd. Ha az van benned, hogy fontosabb a nemes cél, a barátnőd, mint a hajad, és érte levágatnád, akkor viszont tedd meg. Kérdezd meg magadtól, hogy melyik az erősebb, az önzésed, a saját hajad iránti szereteted, vagy a barátnőd iránti szereteted.

Az más kérdés, hogy szerintem ez az egész gyerekes és hülyeség is, ha én lennék a beteg, nekem nem is esne jól, mert a ti hajatok még kinőhet... (bár azt nem tudom, hogy az övé kinőhet-e még). A lényeg, hogy nekem valahogy nem esne jól. Arra is vigyázzatok, hogy lehet, hogy fordítva is elsülhet a dolog, ha én lennék beteg, akkor a barátaimat egészségesen és a megszokott módon szeretném látni, nem kell a mindennapi kerékvágásból kizökkenni. De ez persze csak én vagyok, lehet, hogy a ti barátnőtök más.

2017. máj. 22. 22:24
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha parókát csinálnának belőle a barátnőtöknek, akkor lenne értelme. De így szerintem felesleges.
2017. máj. 22. 23:30
 6/18 anonim ***** válasza:
94%

Bocs, de szerintem ez full hülyeség.

el nem tudom képzelni, miért érezné jobban magát, ha nemcsak a tükörben kéne a kopaszságot látnia, hanem a ti fejeteken is.

2017. máj. 23. 01:46
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vágatnám le, de nem azért, mert féltem a hajam (az enyém elég gyorsan nő), hanem mert semmi értelmét nem látom az egész tervnek. Miből gondoltátok, hogy a barátnőtők attól fogja jobban érezni magát, ha az összes barátja full kopasz lesz az idén nyáron?
2017. máj. 23. 05:29
 8/18 anonim ***** válasza:
72%
az IQ-d felér a koroddal nagyjából ,igen.
2017. máj. 23. 09:46
 9/18 anonim ***** válasza:
57%

Kövezzetek meg, de szerintem aranyos ötlet, szép gesztus. Ez is azt mutatja, hogy különbözőek vagyunk, nem kell mindjárt le fogyatékosozni a kérdezőt.

De persze ha tényleg nem akarod, akkor nem muszáj, döntsd el.

2017. máj. 23. 15:16
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is hülyeség, szerintem inkább összedobhattátok volna a pénzt valami jobb minőségű parókára pl.
2017. máj. 23. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!