Nemes a cél, de nem akarom megtenmi. Mit kéne tennem? 30/l
Szerintem ettől a barátnőd nem fogja jobban érezni magát.
Vagy ha már ilyenbe belementek, akkor keressetek olyan fodrászt aki egyben levágja és készítessetek belőle parókát a barátnőnek.
Ha valamit teszel, csak úgy tedd meg, ha teljes szívvel teszed. Csak úgy adj, ha nincs benned, hogy az neked is kéne. Vagy hogy mondjam, remélem, érted. A lényeg, hogy ha az van benned, hogy mégsem akarod a hajad levágatni, és ez csak amolyan kényszer, akkor ne tedd. Ha az van benned, hogy fontosabb a nemes cél, a barátnőd, mint a hajad, és érte levágatnád, akkor viszont tedd meg. Kérdezd meg magadtól, hogy melyik az erősebb, az önzésed, a saját hajad iránti szereteted, vagy a barátnőd iránti szereteted.
Az más kérdés, hogy szerintem ez az egész gyerekes és hülyeség is, ha én lennék a beteg, nekem nem is esne jól, mert a ti hajatok még kinőhet... (bár azt nem tudom, hogy az övé kinőhet-e még). A lényeg, hogy nekem valahogy nem esne jól. Arra is vigyázzatok, hogy lehet, hogy fordítva is elsülhet a dolog, ha én lennék beteg, akkor a barátaimat egészségesen és a megszokott módon szeretném látni, nem kell a mindennapi kerékvágásból kizökkenni. De ez persze csak én vagyok, lehet, hogy a ti barátnőtök más.
Bocs, de szerintem ez full hülyeség.
el nem tudom képzelni, miért érezné jobban magát, ha nemcsak a tükörben kéne a kopaszságot látnia, hanem a ti fejeteken is.
Kövezzetek meg, de szerintem aranyos ötlet, szép gesztus. Ez is azt mutatja, hogy különbözőek vagyunk, nem kell mindjárt le fogyatékosozni a kérdezőt.
De persze ha tényleg nem akarod, akkor nem muszáj, döntsd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!