Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek oke az hogy van...

Szerintetek oke az hogy van egy lany akibe szerelmes vagyok es baratok vagyunk sot osztalytarsak is es nem mondom el neki hogy ugy seretem?

Figyelt kérdés

#ot?
2017. máj. 16. 04:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát. Ha nem mondjuk el, hogy mit szeretnénk vagy mi a gondunk, marad a plátói szerelem. De ha neked ez megfelel...
2017. máj. 16. 06:22
 2/4 Fatal_3rror_ ***** válasza:

Igazából attól is függ, ő hogy áll hozzá.

Nekem is volt mindig olyan lány, aki tetszett, de láttam hogy neki más jön be, másért van oda, így inkább elrejtettem a vonzalmam. Persze néma gyereknek anyja sem, viszont ha előre láthatóan teljesen esélytelen a dolog, akkor kár rátenni még egy lapáttal.

2017. máj. 16. 07:09
 3/4 anonim válasza:
Szerintem szedd össze a bátorságod s mond el neki .Vesziteni nem fogsz.s tudni fogod ő hogy érezz irántad.
2017. máj. 16. 07:32
 4/4 A kérdező kommentje:
ah o neki mas ember jon be es mostmar jarnak ma tudtam meg de nem baj majd ha szabad lessz talan akkor ez igy szerintem jo,lehet majd talalo mast de addigis o szamithat ram es en is o ra :D ami ertheto hiszen 6eve ismerem egy osztalyba jarok vele kozel lakunk egymashoz meg minden szoval ez igy jo ja es koszonom a valaszokat :D
2017. máj. 16. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!