Szerelmes vagyok a fiu barátomba! Mitt tegyek?
Figyelt kérdés
Kb.fél éve ismertem meg,sok közös van bennünk és bele vagyok zúgva!igaz ritkán beszünk de nagyon jóban vagyunk egymással.félek attol hogy ha elmondom neki soha nem fog szóba álni velem és tönkre megy miatta a barátságunk.De viszont lehet hogy ő is szeret,mert ha találkozunk mindig olyan aranyosa vigyorog rám =^.
Ha valakivel már volt hasonlo kérem irja le a tapasztaltakat!!megköszönném ;).
2017. máj. 4. 19:49
1/3 anonim válasza:
Mantrázd, hogy létezik fiú-lány barátság, hátha segít.
2/3 anonim válasza:
Pontosan így voltam a mostani barátnőmmel. Barátok voltunk fél évet de közben beleszerettem. Semmiképp nem akartam elmondani neki, mert féltem, hogy elveszítem. Mivel nem tudtam, hogy mit csináljak végül finom utalásokkal próbáltam jelezni fele, majd ha fogadta ezeket az utalásokat akkor m,indig picivel tovább mentem. Végül már ott tartottuk, hogy szinte folyton öleltem és hasonlók. Majd végül ő szólt hogy nem tudja, hogy most mi van köztünk és nem szeretne "barátság extrákkal" kapcsolatot. Majd egyértelműsítettem, hogy többet érzek iránta barátságnál, de nem mondtam a fent említett okok miatt. Mondta, hogy ő is jobban szeret mint barát, így végül megegyeztük hogy onnantól mi párkapcsolatban vagyunk egymással. Kicsit szarul éreztem magam, hogy nem mertem mondani, meg szinte a barátnőm kellett megmondja, hogy ő is szeret de na. A kapcsolatunk ellen szólt még az is hogy osztálytársak vagyunk, de ha már így alakult, nem igazán volt visszaút. Kb. fél éve vagyunk rendesen kapcsolatban. 17/f
3/3 Jkg341 válasza:
Velem pontosan ez történik.
Szerintem tedd meg, kérdezd meg tőle finoman, hogy mondjuk eljössz velem valahova?
Ezen biztosan nem sértődne meg.
Itt azután megismerhetnéd, és még akár ha látsz abban reményt, hogy ő is szerelmes beléd, akkor mon meg neki.
Persze nem kell sürgetni, csak alakul a molekula.
Ja és ha megcsináltad mindenképp írd le ide!
Érdekel😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!