Van egy srac a barati tarsasagunkban, akit en nagyon nem birok. Mit tegyek?
Szoval van nekem egy 5 fos ilyen barati tarsasagom, akikkel nagyon sokat szoktunk egyutt logni, ebben a tarsasagban van a legjobb baratom is..
Es van egy srac aki kegyetlenul idegesito, idiota beszolasokat tesz, allandoan probal vicces lenni, rajtam kivul meg a legjobb baratom se kedveli, es van egy srac akivel unokatesom, ezert joban vannak, a masik, meg nekem ertehetetlenul modon, mert o is mint en elegge nepszeru igy suliban, csapatban, de megis birja..
Ezt a nepszeruseget ugy ertem, most nagykepuseg nelkul, hogy elegge sok haverom van, som emberrel joban vagyok, sokan ismernek.. oszalyban is sokan kedvelnek..
Es ezt a sracot, akit mondtam, az o oszalyaban kevesen kedvelik a vislkedese miatt.
Es mar halottam a hatam mogott kivestek, hogy hogy birok vele baratkozni, pedig nem is szeretnek.. a tobbieket a korombol nagyon birom cska ezt az egy sracot nem. Mit lehetne tenni?
abbahagyod a szerepjátékot és lekoptatod.
mi vagy te politikus,hogy mindenkivel jóban akarsz lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!