Ismerkedés: Balatonon táborban vagy Balatonon dolgozni?
Hohó, tábor, tábor, tábor! A Balatonon iszonyat sokat kell dolgozni, mert sehol sincs ember, minden energiádat kipréselik belőled, érzelmileg kiüresedsz nyár végére, plusz nagyon sok vendég paraszt. Én ezt csinálom x éve, de nem mennék pincérnek még egyszer.
A tábort viszont erre találták ki. Hajrá, csajszi!
Egyforma esély lehet a barátkozásra szerintem.
Bár nem tudom elképzelni, hogy 17 éveseknek milyen tábort szerveznek, mert azok már fesztiváloznak, és nincs igényük táborozni 😃
Max edzőtábort tudok elképzelni, és akkor adott a közös téma és a barátkozás lehetősége, de mondd már el h miről van szó!
Munka mellett viszont minden nap lemehetsz bulizni, ismerkedni, strandon is akár, munkatársakkal is el lehet járni, meg persze az is előny ha van már ismerősöd helyben. Melyik településen lennél? Nem mimdegy, hogy az isten háta mögötti Bfenyvesen vagy a buliközpont Siófokon.
Mindenképp lényeges szempont, és a meló mellett érvelnék vele, hogy a pincérkedésért pénzt kapsz, és sokkal tovább vagy vele a balcsin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!