Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Részletek a...

Mit csináljak? Részletek a leírásban

Figyelt kérdés

Hello.

Történt 2 hónappal ezelőtt, egy unalmas pénteki napon, hogy létrehoztam egy facebook profilt. Ahová feltöltögettem egy külföldi csaj képeit (csak úgy h_lyeségből). Ez után bejelöltem róla az osztálytársamat ismerősnek. Ő természetesen vissza is igazolta egyből! Majd elkezdtek chatelni (Ami még a mai napig is tart sajnos). ki tudta, hogy az az idiot ennyire megkedveli a csajt! Később, pár héttel később létre kellett hozni a lány nővérét is, ők is egészen megkedvelték egymást (legalább is a srác megkedvelte a lányt). Az osztálytársam persze mit sem sejt, hogy a két lány csak az én képzeletem szüleménye. A fentebb említett lány nővérével, én össze is jöttem (Én). Ki is van írva a valódi facebook oldalamra, hogy "kapcsolatban vele: ..." Ha ez még nem lett volna elég, a srác olyan dolgokat mesélt el neki, amiről jobb lett volna, ha nem tudok :( (családi ügyek). Minden nap több órán át chatelnek, mind a 2 lánnyal. De nekem már ebből kezd lassan elegem lenni, ráadásul a srác minden nap engem nyaggat minden h_lye kérdésekkel Veronikáról (mivel így neveztem el). Hát a f:sz gondolta, hogy ennyire bele szeret??????? pár napos tréfának szántam, nem valami komoly párkapcsolatnak!

Hogyan lehetne ezt az egészet a legkedvezőbben lezárni?

Töröljem az oldalakat, vagy mit csináljak?

Ha megtudja, hogy én állok az egész csajos dolog mögött, annak beláthatatlan következményei is lehetnek!

2017. máj. 1. 16:16
1 2
 11/12 anonim válasza:

Hát...ez tényleg nehéz eset de talán valahogy megoldható.

Az 1. tippem, hogy mond azt neki, hogy ezt az egésszet csak április 1. -i viccnek szántad , mert mond azt neki, hogy akkor hoztad létre a profilt.

A 2. , hogy töröld le az oldalt.

A 3. , meg az hogy, ird az neki hogy a kitalált csajnak pasija van, és nem akarja elhagyni, mert nagyon szereti, és ez után is kibirod törölni az oldalt.

Remálem tudtam segiteni.

2017. máj. 2. 13:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Vagy csak egyszerűen a kérdező törölje mindkét oldalt szó nélkül.
2017. máj. 2. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!