Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Titeket zavarna, ha a barátnőt...

Titeket zavarna, ha a barátnőtök kicsit csöndesebb lenne és ilyen különleges hobbija volna?

Figyelt kérdés

Eléggé introvertált vagyok, szeretek sok időt otthon tölteni olvasgatással, regényírással, stb. Van egy olyan hobbim is, ami sokakat megnevettet: szeretek varrni (patchwork technikával) és sokszor találkozok azzal, hogy emiatt furcsán néznek rám. Tudom, hogy nem szokványos ez a szabadidős tevékenység, de engem boldoggá tesz, sok energiát fektetek bele, s emiatt zavar, hogy különösen néznek rám mások és bizony néha ki is nevetnek.

Alapjáraton szeretek a barátaimmal is lenni, nem arról van szó, hogy antiszociális lennék, csak nekem egy idő után sok a zaj és a nagy társaság. Néhány óra egy vagy két-három nagyon jó barátnővel nekem örömet szerez, de sokan neveznek zárkózottnak amiatt, hogy nem vagyok olyan extrovertált, mint ők. Kicsit "kevesebbnek" érzem magam, pedig tudom, hogy ez nem helyes, mégis zavar, hogy az emberek belém beszélik, hogy "más vagyok".

Ti furcsának tartanátok? Zavarna, ha ilyen barátnőtök lenne?

Köszönöm előre is a válaszokat.

18/L

2017. ápr. 23. 12:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, én is introvertált vagyok, és én is szeretek olvasni és írni. A varrás is egy jó hobbi, mindenki azt csinál szabadidejében, amit szeretne. Ne érezd kevesebbnek magad! :)
2017. ápr. 23. 18:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem zavarna, sőt, tetszene a hobbid. Én is introvertált személyiség vagyok, jó adag kolerikus személyiségi vonásokkal, de alapvetően a csendet, nyugit szeretem. Ha beleférne a mennyiségi és minőségi szerelmeskedés is a hobbid mellé, akkor HURRÁ. :D

29F

2017. ápr. 23. 18:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Mintha csak engem írtál volna le (csak én nem szoktam varrni) :D 16/L
2017. ápr. 26. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!