Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Titeket zavarna, ha a barátnőt...

Titeket zavarna, ha a barátnőtök kicsit csöndesebb lenne és ilyen különleges hobbija volna?

Figyelt kérdés

Eléggé introvertált vagyok, szeretek sok időt otthon tölteni olvasgatással, regényírással, stb. Van egy olyan hobbim is, ami sokakat megnevettet: szeretek varrni (patchwork technikával) és sokszor találkozok azzal, hogy emiatt furcsán néznek rám. Tudom, hogy nem szokványos ez a szabadidős tevékenység, de engem boldoggá tesz, sok energiát fektetek bele, s emiatt zavar, hogy különösen néznek rám mások és bizony néha ki is nevetnek.

Alapjáraton szeretek a barátaimmal is lenni, nem arról van szó, hogy antiszociális lennék, csak nekem egy idő után sok a zaj és a nagy társaság. Néhány óra egy vagy két-három nagyon jó barátnővel nekem örömet szerez, de sokan neveznek zárkózottnak amiatt, hogy nem vagyok olyan extrovertált, mint ők. Kicsit "kevesebbnek" érzem magam, pedig tudom, hogy ez nem helyes, mégis zavar, hogy az emberek belém beszélik, hogy "más vagyok".

Ti furcsának tartanátok? Zavarna, ha ilyen barátnőtök lenne?

Köszönöm előre is a válaszokat.

18/L

2017. ápr. 23. 12:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj, ha egy nő tud varrni. Ezért miért néznek furcsán rád, nem tudom.
2017. ápr. 23. 12:58
 2/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Aki kinevet Téged a varrás miatt, annak mutasd meg Luke Haynes munkáit. Aztán nevessenek, ha tudnak! Az arcukra fog fagyni a mosoly, azt garantálom. Izé, Luke Haynes munkái garantálják. Az a fickó eszméletlen klassz dolgokat varr.

Egyáltalán nem vagy furcsa, van egy jó kis kreatív hobbid, amivel értelmesen töltöd az időd. Ennyi.

Lehet, hamarabb érsz, mint ők. De ez sem gáz.

Üdv R

2017. ápr. 23. 13:08
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem vágyam egy ilyen lánnyal összejönni, csak kár, hogy ti is a ,,menőkre" csorgatjátok a nyálatokat.
2017. ápr. 23. 13:15
 4/13 anonim ***** válasza:

Én őszinte leszek nem akarnék ilyen barátnőt. 2 okból. Az egyik hogy introvertált, (gondolom) csendesebb típus vagy amivel az a bajom hogy én is és így nem sok beszélgetés lenne belőle, melléd és mellém is inkább egy szófosó ember való :D

A másik a hobbijaid. Nem, nincs bajom a varrással vagy az olvasással csak szimplán nem az én világom így aztán közös pontunk se nagyon lenne... De amúgy nincs baj veled szerintem. Teljesen normális vagy.

21/F

2017. ápr. 23. 13:18
 5/13 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülnék neked, mint barátnőnek! :)

Előző barátnőm horgolt, nem varrt. Az is egy érdekes hobbi, annak ellenére is szerettem, amit csinált, hogy én nem horgoltam sosem.

2017. ápr. 23. 13:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Te egy alomno vagy:))
2017. ápr. 23. 13:53
 7/13 anonim ***** válasza:

5/6 Te egy mázlista vagy. Én meg horgolni tudó, szerető nőket keresek, de nincsenek:(

Kérdező, veled semmi baj nincs. Olyan párod lesz, aki szeret, az simán elfogad ilyennek.

2017. ápr. 23. 14:55
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves válaszaitokat. :)

A #3 válaszolónak szeretném elmondani: én alapjáraton nem a "menőkre csorgatom a nyálamat", hanem arra a személyre szentelnék figyelmet, akiknek van egyénisége, saját elképzelései és akivel kölcsönösen tiszteljük egymást. Személy szerint engem nem érdekel az, hogy a társadalom - fogalmazzunk finoman - prosti rétege milyen férfiakat tart "menőnek", mert szerintem nem lesz "csicska" senki sem attól, hogy nem váik tucatemberré, hanem önmagát kívánja megvalósítani és fontosnak tartja nemcsak a saját, habem mások boldogságát is. Véleményem szerint az általában a legnormálisabb srác a mai világban, akit a többség különösnek és "lúzernek" tart, de ez lehet, hogy csak az én meglátásom.

2017. ápr. 23. 14:59
 9/13 anonim ***** válasza:
60%
Jaj istenem. Ezek a kérdésnek álcázott bókvadász öndicsérő leírások sosem fogynak el?
2017. ápr. 23. 15:58
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem emiatt írtam ki a kérdést. :) Nem véletlenül van tudod a 'Barátok, barátságok' kategóriában a kérdés. Azt, hogy fiúk/férfiak milyen okból hozták fel a párkapcsolat témát, magam sem értem, mindenesetre érdekes volt olvasni a másik nem véleményét is.
2017. ápr. 23. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!