Hogyan barátkozhatnék össze vele ismét?
Általánosban volt egy osztálytársam akivel évekig nem barátkoztam, nem szerettük egymást. Aztán úgy hozta a sors, hogy kb másfél tanévet együtt töltöttünk. Együtt ültünk, szünetekben is együtt lógtunk, osztálykirándulásokon is együtt voltunk. Nagyon jól kijöttünk, bár előtte folyton nyírtuk egymást mert gyerekek voltunk. Utolsó éven is jóba voltunk és békében ballagtunk el. Utána pár hónapig beszéltünk még aztán annyiba maradt. A facebookon minden nap jönnek elő emlékek és látom, hogy milyen jól elvoltunk meg szerettük egymást és sok mindenre emlékszem. Ezekhez hozzászólok néha és ő válaszol ott. Ezen kívül szoktuk lajkolni egymást. Igaz rengeteget változott külsőleg és szerintem belsőleg is de kíváncsi vagyok rá. Szeretnék barátkozni vele de nem merek írni neki üzenetet ezzel kapcsolatban. Sajnos találkozni nem szoktunk mert más városba jártam suliba, ő meg elköltözött csak a szülei élnek itt.
Szerintetek hogy csináljam, vagy hagyjam?
Mindketten lányok vagyunk, 21 évesek.
Szerintem írj neki nyugodtan. Ha van kedve hozzá, akkor rendben. Ha elutasít, akkor legalább megtudod mihamarabb azt is.
Igazából barátságot csak úgy lehet fenntartani, ha személyesen is találkoztok legalább néha. Az ember azokkal barátkozik általában, akik a környezetében jelen vannak, illetve távoliakkal akkor van bizalmas viszonyuk, ha előtte is az volt.
Ha írsz neki és válaszol valamire, az lehet udvariasságból is. Ha van kedve találkozni, a jelenlegi baráti körébe is csatlakozhatsz néha, az már jelenthet valamit.
Facebook > üzenetek >
"Szia Rozi! Múltkor láttam a szüleidet a városban és eszembe jutottál. Arra gondoltam, nem volna-e esetleg kedved/időd összefutni egy kávára/sütire ha legközelebb itthon jársz. Kicsit sztorizni a sulis időkről, meg elmesélni, mi minden történt azóta veled! Majd írj! Puszi: Juci"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!