Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy baratkozhatnék össze vele?

Hogy baratkozhatnék össze vele?

Figyelt kérdés

A középiskola masodik évét kezdem.

Van egy osztalytarsam akivel az első osztalyban sose beszéltünk. Esetleg utolsó napokban.

Mindenkivel jóba vagyok csak vele nem. Nem is az a fontos h bff-ek legyünk, csak valamennyre beszéd voszonyban legyünk. Mivel ez a kapcsolat semleges (marmint a mostani) gondolom valamennyi esély van rá h jóba legyünk valamennyire.

Azt kell tudni h nekem tetszett ő,de fogalmam sibcs h ő tude róla.

Ő fiú, én lány

2015. aug. 1. 10:43
 1/2 KINGMAX válasza:
Igazából a barátkozásnál nincs könnyebb dolog, ha magadra hallgatsz. Menj oda hozzá, mondjad ami eszedbe jut, ha jól jön ki a dolog, akkor lehet folytatni és sínen vagy, ha nem akkor meg nem kell erőltetni, és hagyni kell a fenébe. Próbáld meg kideríteni a közös vonásaitokat arról beszélgetni, és ha az megvan lehet abból építkezve tovább haladni. :D
2015. aug. 2. 22:38
 2/2 A kérdező kommentje:
Oké, köszi :)
2015. aug. 3. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!