Szereztetek már itt barátokat? Akikkel azóta (mióta? ) tart a kapcsolat?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 16. 22:35
1/11 anonim válasza:
Komoly- és szexkapcsolatom volt már innen, barátokat még nem szereztem.
2/11 anonim válasza:
Próbáltam már ismerkedni, de nem nagyon ment még.
3/11 anonim válasza:
igen itt ismertem meg Dj Chrstnt 3 éve tart :D
4/11 anonim válasza:
Egy sorozat kapcsan ismerkedtem meg egy lannyal, azota is jo baratnok vagyunk, szerintem mar vagy egy eve :)
6/11 anonim válasza:
Igen :) Sok emberrel kezdtem el innen barátkozni, de végül a legtöbben kiszóródtak, mára már csak ketten vannak akikkel gyakran szoktam beszélgetni (és szerencsére tudunk olykor találkozni is) és még ketten, akikkel már csak ritkábban.
7/11 anonim válasza:
Több jó barátot is szereztem :)
8/11 anonim válasza:
Párkapcs jött össze.
Barátságok nem. Próbálkozások voltak, de aztán vagy túl messze laktunk, vagy nem illettünknössze barátként sem, ilyesmi. Szóval lehetett volna, csak nem megfelelő személyekkel futottam össze
9/11 kriszpo válasza:
Az itt az az internet vagy a gyakori kérdések akar lenni?
A feleségem chaten először hívtam randira (a távolság miatt) 10 évvel ezelőtt. Látásból már ismertük egymást előtte is.
10/11 kriszpo válasza:
Ez egy szép mondat lett!
Szóval: A feleségem, először chaten hívtam randira..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!