Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tudtok jó indokot egy baráttal...

Tudtok jó indokot egy baráttal összeveszésre? Durva dolgokra gondolok, amin tényleg akár felnőtt barátok is megsértődnek. Történjen valami, és ne mondjuk a különböző politikai nézetek okozzák ezt.

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiak lennénk mások reakcióira...

2017. ápr. 16. 21:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem sértődnèl meg ha a párodra rámozdulna?

Nekem 1x merne bármelyik barátnőm a fèrjem felè kacsintgatni, lehet nem èlnè túl..

Amúgy akkor pl lopás. Az is gáz.

Ja vagy szexeljetek egyet ittasan, az is sok barátságot hazavág.

2017. ápr. 17. 09:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Deszkalapppal tarkón b"szod aztán vihogva elrohansz.
2017. ápr. 17. 09:59
 13/19 anonim ***** válasza:
Feküdj le az apjával aztán az anyjával aztán mind kettőt csábítsd el úgy hogy elváljanak és rád irassák a vagyonukat hogy a barátodnak semmi ne maradjon sőt ess teherbe az apától ha fiú vagy akkor ejtsd teherbe az anyát.
2017. ápr. 17. 16:06
 14/19 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es! Jó ötletnek tartom. Tudsz ilyen könyvet ajánlani? Ja és a 13-as se rossz de még csiszolni kell rajta.
2017. ápr. 17. 16:32
 15/19 anonim válasza:
Játsszátok el hogy valamilyen rendőrségi ügybe keveredtetek együtt, és az egyik bemártotta a másikat. Vagy hogy egy koncerten az egyikőtök beszökött de a másiknak nem segített ezért le kellett feküdnie a biztonságival hogy bejuthasson.
2017. ápr. 19. 19:40
 16/19 anonim válasza:
Vagy olimpia :D és kitör az apokalipszis
2017. ápr. 19. 19:42
 17/19 A kérdező kommentje:
Lehet hogy abban a témában van némi különbség a véleményeink között. De nem háborút szeretnénk hanem egyszerűen csak összeveszni.
2017. ápr. 19. 19:43
 18/19 anonim válasza:
a körülöttünk élőknek jobban fájna :D
2017. ápr. 19. 19:44
 19/19 anonim ***** válasza:

Ami így hirtelen eszembe jut:

- amikor az egyik egy idő óta folyamatosan lemond minden programot, szarik a másik fejébe, amikor szükség lenne a segítségre, és csak akkor keresi, ha neki kell vmi

- egyik rámászik a másik párjára, vagy tényleg megtörténik a dolog

- egyik a másik családját szekálja (vagy mondjuk összejön egy családtaggal, és azt megcsalja vagy kisemmizi)

- a másik gyerekével viselkedik szemét módon (ez lehet a csúnya szavakon illetéstől, gúnyolódástól kezdve a felpofozáson át sajnos a molesztálásig bármi)

- bántalmazza a másik állatát

- súlyos dologban hazudik

- nagyobb kölcsönt nem ad meg vagy keresztbe tesz, és emiatt a másik nem tud pénzhez jutni, megrövidíti (pl. közös vállalkozást indítanak, aztán kitúrja)

- ahogy az egyik más anyagi helyzetbe kerül, vagy lenézi a másikat, vagy pumpolja (attól függően, csóróbb lett-e, vagy gazdagabb)

- életvezetési tanácsokat osztogat és okosabbnak tünteti fel magát úgy, hogy ő maga nem követi a tanácsokat és nem élte át a másik helyzetét, nem is együttérző (én pl. azért sértődtem meg egy barátnőmre, mert képes volt nekem azt mondani, hogy miért nem költözöm el és önállósodom, 21 ées koromban, amikor én csóróbb családból jövök, az órarendem miatt nem tudtam jó munkát vállalni egyetem mellett... ő meg életében nem dolgozott 2 hónapnál többet és az apja a segge alá rakta a lakást)

- elkezdenek együtt lakni, és más az életritmusuk, és van, amelyik nem képes alkalmazkodni... vagy az egyik főbérlő, az albérlő meg megsértődik, hogy "jaj, a barátod vagyok, miért várod el tőlem, hogy a szobám takarítsam?"

2017. jún. 8. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!