Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért van az, hogy nem jövök...

Miért van az, hogy nem jövök ki jól a korosztályommal? 16/f

Figyelt kérdés
Nem mindig tudok jól kijönni a korosztályommal, jobb szeretek felnőtekkel vagy idősekkel beszélgetni, valahogy jobban megtalálom velük a közös hangot. A korosztályom olyan gyerekes, mindenből a poént akarja kihozni. Suliban szerencsére van egy-két ember akivel hasonló az érdeklődésünk, velük szoktam néha politizálni, de lehet hogy ők csak azért csinálják, hogy poénkodjanak velem, mert sokszor nem tudják miről beszélek, csak egyenesen az ellenkezőjét állítják annak amit én mondok. Lehet ebből baj a jövőben, hogy inkább idősebb emberekkel szocializálódok, vagy majd ha a korosztályom felnő, akkor már találok barátokat? Igazábol egész nap otthon ülök és tanulok vagy filmeket nézek amég a barátaim szórakozni vannak. Nem irigylem tőlük, mert én nem szeretnék szórakozni járni, de mégis furcsa, hogy más vagyok mint a többiek. Legtöbbjüknek ötlete sincs, hogy mi akar lenne a jövőben, nekem pedig már minden megvan. Kicsit hosszúra sikeredett, és köszönöm ha végig olvastad, előre köszönöm a válaszod.

2016. szept. 11. 22:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Egyszerűen ilyen beállítottságú vagy, rzzel nem nagyon tudsz mit kezdeni. Semmi probléma nincs ezzel, amíg számodra nem okoz frusztrációt.

Azért érdemes legalább egyszer elmenni a haverjaiddal szórakozni, hogy kipróbáld milyen is. Ha később foglalkoztat majd ez nem baj, de ha nem is fog foglalkoztatni az se baj.

A lényeg, hogy olyanokkal vedd magad körül, akiknek hasonló a céljuk és a céltudatosságuk, mint neked, mert csak úgy tudsz te is igazán fejlődni és elérni azt amit szeretnél.

2016. szept. 11. 23:01
 2/2 anonim ***** válasza:

leírtad miért nem.

mert egész nap otthon ülsz a helyett,hogy mennél bringázni,edzeni,bandázni,csajozni.

2016. szept. 11. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!