Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit szólnátok ha egy barátnőtö...

Mit szólnátok ha egy barátnőtök leparasztozná a pasitokat a lakhelye miatt?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 15. 19:03
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
Biztosan nem esne jól. Ennyire fontos a barátnődnek, hogy hol él a Párod? Szerintem ennek mindegynek kellene lennie, főleg, ha szereted őt.
2017. ápr. 15. 19:17
 2/10 A kérdező kommentje:
viccesen odabökte hogy szegedi parasztok a családja meg ő. kicsit èrdekesen nèztem.
2017. ápr. 15. 19:23
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmit nem szólnék. Nem szégyen parasztnak lenni. Nem értem miért lett szitokszó.
2017. ápr. 15. 19:29
 4/10 A kérdező kommentje:
azt tudom, de ő úgy mondta hogy szitkozódva
2017. ápr. 15. 19:45
 5/10 anonim ***** válasza:
5%
Nem mellesleg igaza volt... Szeged tényleg egy elég tré hely, bunkó emberekkel.
2017. ápr. 15. 20:08
 6/10 A kérdező kommentje:

nem Szegedet mondott csak direkt nem akartam konkrètan kiírni nehogy magára ismerjen, csak mondtam egy várost, de bármit mondhattam volna ez helyett.

amúgy Szeged szèp város sztem, ès kedves emberekkel találkoztam ott, mindez nem mondható el pl Pècsről számomra....de akkor se kell általánosítani

2017. ápr. 15. 20:19
 7/10 anonim ***** válasza:
7%

Valóban szép hely Szeged és vannak rejtett zugai is amit kevesen ismernek... Kívülről látszatra tényleg kedvesek az emberek, de állandóan itt élni elég nyomasztó. Munkalehetőség 0, az emberek felszínesek, ha nem vagy a top 5-ben kinézetre akkor le vagy sz*rva, senkit nem érdekelsz.

Ennyit Szegedről...

2017. ápr. 15. 20:29
 8/10 anonim ***** válasza:

Egy igazi parasztgyerek ismerősöm régen traktorral járt diszkóba és rendesen oda parkolt vele.

kérdeztem,hogy hát ezt meg hogy ember?

erre röhögve mondta,hogy az okos lányok pontosan tudják,hogy ez a masina 90millió forintos járgány,úgyhogy egy audi,vagy bmw sehol sincs hozzá,nekünk meg van belőle 5.

és valóban,mikor mentünk ki,álltak ott körülötte lányok,megszólították a srácot,kérdezték megnézhetik e belülről stb.

meg mikor betöltötte a 18at az államtól csak úgy kapott valami 10 millát,mert ő földművelő.

Szóval nem akkora para igazi parasztnak lenni.

2017. ápr. 15. 22:02
 9/10 anonim ***** válasza:
Elvesztettem a fonalat a "barátnő" fogalmánál.
2017. ápr. 16. 03:59
 10/10 anonim ***** válasza:
A szegediek parasztok? Ezt nem tudtam.
2017. ápr. 16. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!