Ha ezt tenné veletek a barátnőtök mit lépnétek?
A legjobb barátnőm már ovis korom óta. Egy szakra járunk az egyetemen. Összebarátkozott egy másik csajjal.
Közeleg az államvizsga. Kérdeztem tőlük facen hogy nem osztjuk fel egymás között a tételeket és dolgozzuk ki őket közösen? Nem válaszoltak. Mikor személyesen is rákérdeztem azt mondták szerintük felesleges majd könyvből tanulnak. Ok, megértem.
De egy barátom fénymásolószalonba dolgozik és mondta h volt bent a barátnőm ezzel a csajjal és h kidolgozott államvizsga tételeket nyomtattak. Meg azt hitték h nem figyel és beszélték h ha én meg tudnám biztos kiakadnék, úgyhogy nagyon vigyázniuk kell nehogy kiderüljön, mert akkor behisztiznék.
Szerintetek most mit tegyek? Szívem szerint a képükbe vágnám h tudom h hazudtak és ez fáj a legjobban, nem is az irigységük.
Utolsó válaszoló: kifejtenéd hogy miért is vagyok gyerekes? Mert utálom ha hazudnak nekem?
A többieknek köszönöm!
jáj, imádom, amikor egy lány azt hiszi, hogy van legjobb barinője :D mikor érti már meg sok nő, hogy köztünk nincs barátság? férfiak közt van, de mi nem tudunk barátokat tartósan megtartani, csak ideiglenesen összeverődünk másokkal...
28/N
Utolsó akkor nem volt igaz barátnőd sosem.
Nekem 4 éve van egy legjobb barátnőm és töretlen a barátságuk!
Ő 24 én 25 éves vagyok.
Férfiakban más az ízlésünk így nincs olyan hogy egy a kiszemelt majd megöljük egymást ha össze jött vele.
Ő inkább vezető típus én meg nem. Így sosem akarok rivalizálni vele.
MOndta is,hogy sajnos ő ott cseszte el,hogy túl hasonló habitusú lányokkal barátkozott,mindig az irigység,féltékenység,rivalizálás,hátba szúrás,kibeszélés ment.
Nálunk meg ezek nincsenek :)
Kérdésre válaszoljak,mert lemaradt :D
Én kerülném őt nagy ívből majd ha kérdezi mi a baj,akkor megmondod,hogy utálod a hazug,kétszínű embereket..
Köszi a válaszokat!
Utolsó válaszoló: nehezen megy a szövegértés? Nem A barátom, csak EGY barátom, akit nem is régóta ismerek és akit így a legjobb barátnőm nem ismer. De nem fogok neked magyarázkodni, nem kötelező elhinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!