Ha ezt tenné veletek a barátnőtök mit lépnétek?
A legjobb barátnőm már ovis korom óta. Egy szakra járunk az egyetemen. Összebarátkozott egy másik csajjal.
Közeleg az államvizsga. Kérdeztem tőlük facen hogy nem osztjuk fel egymás között a tételeket és dolgozzuk ki őket közösen? Nem válaszoltak. Mikor személyesen is rákérdeztem azt mondták szerintük felesleges majd könyvből tanulnak. Ok, megértem.
De egy barátom fénymásolószalonba dolgozik és mondta h volt bent a barátnőm ezzel a csajjal és h kidolgozott államvizsga tételeket nyomtattak. Meg azt hitték h nem figyel és beszélték h ha én meg tudnám biztos kiakadnék, úgyhogy nagyon vigyázniuk kell nehogy kiderüljön, mert akkor behisztiznék.
Szerintetek most mit tegyek? Szívem szerint a képükbe vágnám h tudom h hazudtak és ez fáj a legjobban, nem is az irigységük.
Neked még nem volt barátod. :)
Építsd le kapcsolatot, keress normális embereket.
Sztem hagyd bêkên őket ne baràtkozz velük !Keress màs barátnöket !Nekem is volt gyerekkori bnőm de nem nagyon beszélünk külön élete lett és kb nekem is !Van ilyen hogy az ember azt hiszi hogy örökké fog tartani egy gyerekke
ori barátsàg de sztem az nagyon nagyon ritka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!