Hol és hogyan szerezhetnék barátokat?
A gimi utolsó évét taposom, sokat tanulok. Társastáncolni járok egy felnőtt formációs csoportba hetente egyszer, de nincs partnerem, így a tanárral táncolok. Az iskolában egy barátnőm van, de ő nem lakik a városban és csak a suliban tudunk találkozni. A többi osztálytársammal elég vegyes a viszonyom, sok emberben csalódtam, másokkal kezdettől fogva nem voltunk jóban. Régen gitároztam, de abba hagytam, mert nem volt rá időm.
Szeretnék barátokat szerezni, de úgy látom, ez egyre nehezebb. Én nem járok el bulizni, nem iszom, ez nagyon távol áll tőlem.
Hol és hogyan tudnék barátokra szert tenni? Néha jól esne elmenni valakivel lófrálni, vagy beülni valahova egy kávéra beszélgetni.
18L
Nőként szerintem több esélyed van barátok találására. Szívesen megismerkedek bárkivel de kocka vagyok.
28F
Hát... ezzel ugye az a baj, hogy alapból nincs senki, akivel kimozdulhatnál. Ezért otthon ülsz (megértelek, egyedül elég unalmas lófrálni). Viszont ha otthon dekkolsz, akkor bizony nem nagyon fogsz másokkal találkozni (grat, sherlock :D), viszont ki sem fogsz menni, mert magányosan, egymagadban nem vagy el. Ergo ugyanabban az ördögi körben kóvályogsz, mint az emberek egy jó nagy adalék százaléka.
Sajna nincs megoldás a problémádra, ez a nagy helyzet. Te magad lehetsz max megoldás, értsd: muszáj kijárnod és mások társaságát keresni, még akkor is, ha ennek a mostanra elég antiszociális éned ellent mond. Tényleg nincs más mód. Sokan ajánlják a netes barátságokat, de ugyan-ugyan. Az is csak pótléknak jó, egy valódi barátot semmi sem vált ki. Utóbbi pedig ha nincs gyerekkorod óta, akkor felnőtt korban sem nagyon fog becsobbanni az életedbe. Max a párod, de az megint más tészta :D
Nehézkes... itt lehet ismerkedni talán, nekem sikerült. Úgyhogy nem alaptalan, aki itt szeretne 😃
De azért élőben könnyebb találni olyat, akivel valóban találkozhatsz is.
Nyáron vállalj diákmunkát, foglalkozz többet a hobbijaiddal, próbálj meg ezeken a helyeken ismerkedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!