Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan lehet barátok nélkül élni?

Xyz333 kérdése:

Hogyan lehet barátok nélkül élni?

Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim. Valószínűleg én vagyok a hibás miatta, de már annyira nem is keresem a társaságukat. Egy barátom van az pedig a párom akivel mindent megoszthatok, de mégis érdekelne hogy lehet így élni? Szinte minden embernek van barátja... Lehetetlen lenne az hogy nekem nincs és mégis jól meglegyek?

2017. ápr. 11. 08:20
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Barátok nélkül is lehet boldogan élni, ahogy pár nélkül is. Nem feltétel egyik sem. Jó ha van persze, de ha megtalálod azt, ami leköt, kitölti a napjaidat, az életben boldoggá tesz, akkor nincs nagy baj. Meg ugye nem mindenki egyforma. Valakinek így, egyedül a jó.
2017. ápr. 11. 08:36
 2/9 anonim ***** válasza:
82%
Nekem anyu mindig azt mondta, amikor gyerek voltam,hogy: majd meglátod, a könyv lesz a legjobb barátod. És tényleg így lett. A barátokat könyvekkel pótolom, mert nekem sincsenek barátaim és az olvasás boldoggá tesz. Minden héten legalább 1 könyvet elolvasok. Próbáld ki, hátha segít.
2017. ápr. 11. 08:43
 3/9 A kérdező kommentje:

Szoktam könyvet olvasni és szeretem is. :)

Csak sokan mondják azt, hogy mindenkinek szüksége vannak barátokra, hogy megoszthasson olyan dolgokat vele amit mással nem lehet.

Bár úgy hiszem a kutyám is az egyik legjobb dolog az életemben, mintha tudna rólam mindent. Lehet ő is egy olyan dolog ami helyettesítheti a barátokat?

2017. ápr. 11. 09:00
 4/9 anonim ***** válasza:
78%

Néha tényleg nagyon nehéz barátok nélkül.De az még rosszabb ha olyan emberek vesznek körül,akik valójában nem is a barátaid csak megjátsszák magukat,nem tisztelnek igazán,csak azért kellesz nekik,hogy kihasználjanak, rád zúditsák a problémáikat.A legtöbb emberi kapcsolat a mai világban nagyon felszines,és gyakran sok ha sok ember vesz körül akkor is egyedül érezheted magad.Ha van párodm,akivel mindent megoszthatsz az már jó.Sokszor ugy gondolom az az igazi út ha valakinek van egy megértő párja.Ezt sok "barátban" való csalódás után mondom.

Az természetes,hogy igényled mások társaságát.Próbálj meg bekapcsolódni valamilyen közösségbe,mégha egyedül is kell menned:sport,turázás, vallási közzösség,stb.Valamibe ami az érdeklődési köröd.Ilyen helyeken sok jó ismerősre tehtesz szert,akikből később akár barátok is válhatnak.

2017. ápr. 11. 09:12
 5/9 A kérdező kommentje:

Ezzel csak az a baj, hogy nem sok időm van, így nem tudom magam ilyen szinten lekötni.

De köszönöm majd talán szorítok időt rá. :)

2017. ápr. 11. 09:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyik napról a másikra... Neked legalább párod van, én egyedül élek 25 évesen már 5 éve, és valószínűleg még sok évig így is lesz.
2017. ápr. 12. 00:53
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
Nagyon sok olyan ember van akinek nincsenek barátai, barátja.
2017. máj. 1. 20:19
 8/9 A kérdező kommentje:

Csak nekem eddig volt, azért nehéz belerázkódni.

Köszönöm a válaszokat.

2017. máj. 2. 05:54
 9/9 anonim válasza:
32%

"Van kire számíthatsz,

van kiben megbízhatsz

Csak egy van melletted.

Kinek mindent elmondhatsz.

Bárhogy fordul életed a barát ott van melletted.

Küzd érted és megbecsűl.

Nem álnok, nem hazug, meg nem kerül.

Vannak olyan jó pofák,

kiforgatják az ember szavát.

Nem törődnek semmivel,

csak a, csak a magán érdekkel,

De ahogy barát van melletted megküzdhetsz mindenkivel.

Fogd kezét és emeld fel, társa legyél szíveddel.

Barátok nélkül az ember nem élhet.

Szemedben könnyekkel élni nem lehet.

Barátok nélkül az ember csak fél ember.

Szemedben könnyekkel élni nem lehet."

Karthago-Barátok nélkül

2023. jún. 9. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!