Hogyan lehet barátok nélkül élni?
Szoktam könyvet olvasni és szeretem is. :)
Csak sokan mondják azt, hogy mindenkinek szüksége vannak barátokra, hogy megoszthasson olyan dolgokat vele amit mással nem lehet.
Bár úgy hiszem a kutyám is az egyik legjobb dolog az életemben, mintha tudna rólam mindent. Lehet ő is egy olyan dolog ami helyettesítheti a barátokat?
Néha tényleg nagyon nehéz barátok nélkül.De az még rosszabb ha olyan emberek vesznek körül,akik valójában nem is a barátaid csak megjátsszák magukat,nem tisztelnek igazán,csak azért kellesz nekik,hogy kihasználjanak, rád zúditsák a problémáikat.A legtöbb emberi kapcsolat a mai világban nagyon felszines,és gyakran sok ha sok ember vesz körül akkor is egyedül érezheted magad.Ha van párodm,akivel mindent megoszthatsz az már jó.Sokszor ugy gondolom az az igazi út ha valakinek van egy megértő párja.Ezt sok "barátban" való csalódás után mondom.
Az természetes,hogy igényled mások társaságát.Próbálj meg bekapcsolódni valamilyen közösségbe,mégha egyedül is kell menned:sport,turázás, vallási közzösség,stb.Valamibe ami az érdeklődési köröd.Ilyen helyeken sok jó ismerősre tehtesz szert,akikből később akár barátok is válhatnak.
Ezzel csak az a baj, hogy nem sok időm van, így nem tudom magam ilyen szinten lekötni.
De köszönöm majd talán szorítok időt rá. :)
Csak nekem eddig volt, azért nehéz belerázkódni.
Köszönöm a válaszokat.
"Van kire számíthatsz,
van kiben megbízhatsz
Csak egy van melletted.
Kinek mindent elmondhatsz.
Bárhogy fordul életed a barát ott van melletted.
Küzd érted és megbecsűl.
Nem álnok, nem hazug, meg nem kerül.
Vannak olyan jó pofák,
kiforgatják az ember szavát.
Nem törődnek semmivel,
csak a, csak a magán érdekkel,
De ahogy barát van melletted megküzdhetsz mindenkivel.
Fogd kezét és emeld fel, társa legyél szíveddel.
Barátok nélkül az ember nem élhet.
Szemedben könnyekkel élni nem lehet.
Barátok nélkül az ember csak fél ember.
Szemedben könnyekkel élni nem lehet."
Karthago-Barátok nélkül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!