Ráírjak a pasira vagy sem?
Figyelt kérdés
Iskolában volt táncház és táncoltam egy cuki sráccal. De voltam olyan hülye hogy nem kezdeményeztem beszélgetést és csak táncoltunk. Meg néha megbeszéltük hogy melyik lábbal lépjünk hogy ne tapossuk le egymást XD. Utána annyit mondott hogy jó volt. Délután fogtam és megkerestem facebookon. Bejelöltem ismerősnek és vissza is jelölt. Azt hittem hogy rám fog írni. De nem. Mondjuk minek is hitem hogy rámírna? Na mindegy. Én meg tök cukinak tartom és szívesen beszélnék vele. De nem tudom hogy ráíjak-e vagy nem? És ha igen akkor hogy kezdjem el? Hiszen nem is beszéltünk semmit.2017. ápr. 10. 17:54
1/2 anonim válasza:
Szerintem várj még egy kicsit, biztos nem egész nap a telefonját nyomkodja, ezért nem jelölt vissza.
Jobb lett volna, ha akkor kezdesz el vele beszélgetni, de mit veszíthetsz?
Hajrá!
2/2 anonim válasza:
Igen.
Szeretnéd megismerni, mert szimpatikus számodra.
Szívesen s sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!