Internetes barátság?
Igen, szerintem is erősebbek. Nekem is volt egy.
Pont itt, gyakorin találkoztunk össze, egy sorozattal kapcsolatban. Eleinte csak arról beszélgettünk, de egy idő után jobban megismertük egymást. Mindent elmondhattam neki, meghallgatott meg minden. Nekem is sokszor voltak "furák" a barátaim, és olyankor nagyon jó volt, hogy van kinek elmondani a problémáimat.
Sajnos "elváltak útjaink", de nagyon sokat tanultam tőle. Rengeteg napomat dobta fel. Azóta én is nyitott vagyok az internetes barátkozásra :)
13/L
Internetes barátság?
Olyan nincsen!
Itt a gyakorin két vadidegen ember üzeneteket vált esetleg egy adott témában.
De ez nem barátság. Ők két idegen.
A barátság az egy olyan szoros érzelmi alapokon nyugvó személyes kapcsolat, ami kölcsönös szimpátián és megértésen, elfogadáson alapul, és a résztvevő felek kölcsönösen igénylik és keresik, vágyják egymás társaságát.
Ennek az alapja lehet a hasonlóság, a hasonló értékrend, a hasonló hobby, a hasonló érdeklődés.
De éppen az ellentétek is vonzhatják és kiegészíthetik egymást. Az egyik nagy és erős és mindig éhes. A másik kicsi és gyenge de jól főz. Ők kölcsönösen kiegészítik egymást, mert a nagy és erős fiú megoldja a kicsi és gyenge lány fizikai erőt igénylő kihívásait, cserébe a lány babusgatja és eteti a nagy bamba melákot és kiválóan megvannak egymással - és turbékolnak mint a galambok egész nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!