Nektek van internetes barátotok? (Ibf) ha igen akkor hogy ismerkedtetek meg?
Anno skypen az egyik haverom bevett egy csoportba, ahol számomra rajta kívül mindenki ismeretlen volt. Elég nyitott személyiség vagyok, így nem okozott gondot, hogy megtaláljam a közös nevezőt a többiekkel.
A haverom egy idő után lelépett, és én ott maradtam "egyedül" a többiekkel.(Kizárólag hang alapú kommunikáció)
A legjobban egy lány személyisége tetszett, mert mindig nevetett a poénjaimon, és éreztem, hogy valami közös van bennünk.
Ezért felvettem ismerősnek, és a vége az lett, hogy másnap reggel 6-ig beszélgettünk. Miközben nekem fél7-kor kelni kellett.
Kiderült, hogy hasonló dolgokon ment át az életben, egyezett a világról gondolt képünk, egyszerűen nem tudtunk kifogyni a témából.
Számtalan alkalommal beszélgettünk hajnalig, segítettünk egymásnak a sulis dolgokban, tanácsokat adtunk, közös filmezések(online), problémákat tárgyaltunk meg, párkapcsolati dolgok(...), családi problémák, stb.
Ez egészen 4 évig ment, ami alatt bennem párszor feljött, hogy találkoznunk kéne vagy látni egymás arcát. Azonban Ő elzárkózott ettől, ennek ellenére a beszélgetést tovább akarta vinni. Elfogadtam, és többet nem is hoztam fel.
A negyedik év után pedig történt egy hatalmas fordulat aminek köszönhetően mindennek vége lett.
Azóta nem érdekelt újra a netes ismerkedés.
Van akivel facebookon. mindketten rajongtunk egy énekesért, és hát elkezdtünk beszélgetni. Talán 2 évig tartott ez a "barátság". Aztán kiderült hogy az elejétől fogva hazudott, és mégsem értünk egyet, egy olyan dologban ami nekem a legfontosabb. Megharagudtam és többé nem beszéltünk.
Viszont itt is szereztem már barátot, na vele teljesen jól kijövök. Talán ez a barátság tovább tart. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!