Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogyan ajandekozzak anyagi...

Hogyan ajandekozzak anyagi segitseget, hogy az ne legyen serto?

Figyelt kérdés
Kulfoldon elek es nyaron hazautazom. A legjobb baratnomnek szeretnek valamilyen formaban anyagilag konnyiteni a helyzeten de ha penzt adnek neki akkor megsertenem. Gondoltam arra,hogy vennek otthon ajandekkartyat amin azt venne amit akar de az majdnem ugyanaz mintha a penzt adnam. Nincs valami otletetek?
2017. ápr. 6. 21:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Legjobb barátnők vagytok.

Ha tudod, hogy megsértődne, akkor bárhogy adod megfog.

Esetleg azt tudom elképzelni, hogy mondja hogy pl elromlott a porszívó ( nem tudom mennyit szeretnél neki adni) és te megveszed neki, amelyiket szeretné. Aztán ha nem tudja hova tenni, meg nem fogadja el, megmondod hogy szülinapjára vagy mit tudom én mire adod. Így talán ha nehezen is de elfogadja.

2017. ápr. 7. 15:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Hát figyelj ha legjobb barátnők vagytok,akkor add oda neki,és mondd hogy szivesen adod,ez így nem sértő :)
2017. ápr. 8. 18:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Előfordult, hogy a 40 évvel ezelőtti általános iskolás osztályfőnökömnek ajánlott érték-levélben, képeslapok közé téve küldtem egy húszezrest, mert tudtam, hogy nagyon szerény körülmények közt él.

De a legjobb barátom, amikor meg volt szorulva, neki készpénzt adtam. Kicsit húzódozott. De két mondattal helyre tettük a dolgot, hogy majd a következő életében ha neki megy jobban, visszaadhatja. De ő olyan mint a testvérem. Nem illetlenség így sem a részemről adni, sem az ő részéről elfogadni. A családban marad...

2017. ápr. 19. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!