Miért nem tudok normálisan sétálni?
Én már videókat , képeket , szövegeket is olvastam , h hogyan kell rendesen sétálni , de amikor megnézem magam videón nem úgy sétálok ahogyan kéne.
Nincsen semmi ortopéd problémám (lúdtalp pl)
Nem akarok erről senki közelállómnak mesélni , mert szégyellem előlük.
Mindig nézem , h mások milyen szépen sétálnak , de ha meglátom vhol èn h sétálok egyszerűen nem szép.
Vki tudna vmi segítséget neten vagy esetleg hasznos tippet, trükköt mondani?
Ezen szerintem ne aggódj, mindenkinek van egy menési stílusa, amit sokszor már messziről fel lehet ismerni. Azért lehet furcsa a saját járásod, mert nem szoktad magad így látni, olyan, mint amikor visszahallod a hangod, és olyan idegesítőnek tűnik. Szerintem sokkal rosszabbul néz ki, ha olyan furán, erőlködve lépsz, amikor próbálsz ,,helyesen" sétálni.
Ugyanez van velem is, kicsit x lábam van, rövidek is lábaim, viszonylag tömzsik, nagyon kicsiket lépek alapból,nem néz ki jól, mikor látom magam, de hát ez van :) Mások szerint nem megyek furán. Szerintem veled se lehet nagy probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!