Miért nem ismeri be? Most nekem kéne rosszul érezni magam?
Figyelt kérdés
Van egy barátnőm akit már nagyon régóta ismerek. Az utóbbi időbe jobban elkezdett velem úgy viselkedeni, hogy hülyének nézett meg beégetett mások előtt. Tegnap kiderült, hogy hazudott is nekem. Leirtam neki a problémáim, de persze tagadott mindent meg még magát próbálta sajnáltatni meg a témát terelni. Meg a beszélgetésben úgy szintén megint engem nézett hülyének. Én próbáltam megbeszélni vele, de ezt így nem lehet ha magát próbálja mindig kihúzni, hogy jól jöjjön ki belőle. Utána ráhagytam a vitát,mert nem láttam értelmét folytatni és most megint ott tartok, hogy azt hiszi hogy bevettem a kis álszent szövegét és, hogy minden oké. Már fogalmam sincs mit tegyek, hogy lépjek erre, hogy észrevegye magát.2017. márc. 28. 21:51
1/5 anonim válasza:
Leírtad, nem képes ésuervenni magát. Akkor miért akarod még mindig?
Csak lépj tovább. Ne konfrotálódj vele.
2/5 anonim válasza:
Te őt nem érdekled, nem szeret, nem akar a barátod lenni. Fogadd, lépj tovább és keress normális embereket magad köré. :)
3/5 anonim válasza:
Ahogy az utolsó mondja. Nem kötelező toxikus emberekkel tartani a kapcsolatot.
4/5 anonim válasza:
(vélemény)
A barátnőd, (ről), csak Te képzeled azt, hogy barátnőd.
- (talán) - Már nem Rád kattan.
(mindegy, hogy régen ismered e, de pl. új korszakot nyithatott, amit már nem kötött az orrodra)
- Ez nem biztos, erről magadnak kell meggyőződnöd a megfelelő alkalmas és korrekt módszerekkel.
- Csak az alapján gondolok amit gondolok, amit írtál.
Szomorú?
Sokan estek már át ezen rajtad kívül is.
Nekik is szomorú volt, és nem könnyű elfogadni a változást.
Csak az elmondásod (leírtak) alapján gondolom ezt. + régi tapasztalatból.
Ezeket ne vedd biztosra, amit írtam.
Azt vedd, amiről magad győződsz meg idővel.
Uccu neki.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt elfelejtettem odaírni hogy lány vagyok és,mint barát. Szóval na nem a csajom. Csak szerettem volna ezt előre leszögezni, azért írtam le.Hát csak azért gondoltam, hogy barátnőm még mert mikor nincs a koleszba mindig hív, hogy menjünk el erre arra. Szóval nyáron vagy épp hétvégéken. Ezért gondoltam. De akkor ezek szerint úgymond kihasznál mert itthon nincs más barátja.
2017. márc. 29. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!