A barátaim miért ellenzik azokat a dolgokat, amiket szeretek?
Figyelt kérdés
Már több éve anime fan vagyok, de a barátaim ezt ellenzik, mondván, hogy 17 éves leszek, ideje lenne abbahagynom. De én nem akarom abbahagyni. Szeretem nézni őket, de a barátaim szerint így gáz vagyok és gyerekes. Értem a indokukat, de én ezt nem tudom abbahagyni, viszont ők ezt nem értik meg. Mostanában minden ilyesmire azt mondják, hogy gyerekes vagy gáz. Pl.: Szeretem a cuki dolgokat, de nem engedik, hogy megvegyem őket, vagy csak szimplán a viselkedésemmel van bajuk, ha véletlenül rosszat mondok, vagy el se mondanak nekem semmit, mert azt hiszik gáz vagyok.2017. márc. 27. 17:14
1/7 anonim válasza:
Ne érdekeljen? Csak tudod, hogy nem te vagy az egyetlen 17 éves aki szereti az anime-ket vagy a cuki dolgokat. Akkor miért kéne, hogy zavarjon? Az anime amúgy sem csak gyerekeknek való akkor próbáld nekik ezt elmagyarázni. Csak megjelenítési forma az, hogy rajzolva van meg könnyebb és olcsóbb.
2/7 anonim válasza:
Te feszengve élsz a "barátaid" között. Nem akarnak és nem is fognak elfogadni téged. Belebújhatsz olyan bőrbe, ami neked kényelmetlen, de akkor sem leszel közöttük boldog. 17 éves vagy, most úgy tűnhet az a legfontosabb, hogy ők szeressenek, mert ők a mindennapjaid részei, de nem lesznek körülötted. Nem marad meg köztetek a kapcsolat érettségi után, mert más világ vagytok. Találni fogsz olyanokat, akik elfogadnak. Amiket írtál magadról, jelentéktelen apróságok. Nem az határoz meg egy embert, hogy animét néz és cuki dolgokat szeret. Most ezt fújták fel nálatok "ciki dolognak" de a legtöbb ember csak vállat rántana erre, hidd el. Máshol meg más tulajdonság van kiszemelve cikinek. Ez van.
3/7 anonim válasza:
ezek nem barátok, keress igaziakat
4/7 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok és szintén szeretem az animét. Eleinte nekem is voltak ilyenek a barátaimmal, de megmondtam nekik, hogy én se mondom meg mit szeressenek, tehát ők se nekem. Ezt ők elfogadták és azóta minden rendben van. Szerintem te is tegyél így, ha tényleg a barátaid akkor tiszteletben tartják. Remélem segítettem :)
5/7 anonim válasza:
37 éves vagyok, és szeretem az animéket. És teszek rá hogy másoknak ez tetszik-e. Elárulom mit nem nézek: Valóságshow-kat, Éjjel nappal Budapestet, kismillió részes brazil cuccokat. De nem szólom le azokat akiknek ez tetszik, mert nyilván szeretik valamiért. Annyit várok el cserébe hogy ne szóljanak bele én mit szeretek. Sokfélék vagyunk, sokféle ízléssel. Ettől színes a világ.
Csak egy jó tanács: ha a "barátaid" ennyire rád telepszenek, és ennyire nem fogadnak el, ideje lenne új társaságot keresned.
6/7 anonim válasza:
Csak ismételni tudom az előttem szólókat. Ha a barátaid nem fogadnak el, úgy, ahogy vagy, és piszkálnak miazta, akkor azok nem a barátaid, csak annak mondják magukat. Egy barát elfogad téged úgy, ahogy vagy, nem kell előtte megjátszanod magadat, egy másik egyén bőrébe bújnod, ami nem te vagy, csak a kedvükért, hogx "így talán elfogadnak". Keress olyanokat, akik úgy szeretnek, ahogy vagy:)
7/7 anonim válasza:
Én is nézek, de nem szoktam mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!