Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit mondjak neki?

Mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
Legjobb barátnőm elkezdett az exemmel beszélgetni. De ő írt rá, amikor szakítottunk, és mondta, hogy megmutatja miket beszéltek. Amikor kértem, nem mutatta meg, viszont pár nappal később meg magától mutogatta. (Kb 3 hete szakítottunk) A suliban meg momdta, hogy exem behívta őt szombaton a városba. Ezzel az a fő probléma, hogy exemmel egy társaságba járunk, és tegnap tényleg odahozta. Barátnőm meg csak vele volt, és még köszönni sem köszönt nekem. Barátnőm év elején jött az osztályba, és jóban lettünk, azt hittem ő normális, de ezek szerint nem... Haragszom rá (rájuk) nagyon, és barátnőmmel erről biztosan fogunk beszélni, csak nem tudom mit mondjak neki. Exem meg ezt direkt csinálta, hogy elvegye tőlem.
2017. márc. 26. 11:00
 1/1 anonim ***** válasza:

????

Túlgondolod. Mindketten szabadok voltak. Akkor meg??

+ Ha nem az exed, akkor más „lopja el” tőled a barátnődet.

Ha ez a szitu zavar, akkor csak azért kell hogy legyen, mert még nem tetted túl magad a kapcsolaton.

Tehát magára a kérdésre... Barátnődnek a helyedben annyit mondanék, hogy: Nem tettem túl még magam a srácon. Amikor együtt látlak titeket féltékenységet-haragot érzek, mert még kötődik hozzá a lelkem valamilyen szinten, amolyan gyászidőszakra van szükségem. Sajnálom, hogy emiatt nem tudok őszintén örülni nektek, de szeretném kérni, hogy ezt érts meg, még időre van szükségem míg minden szál elvarródik bennem iránta.

És persze hiányzik a társaságod! :) Szeretném, ha be tudnánk pótolni az elmaradt hétvégénket!

2017. márc. 26. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!