Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek jogosan van rám...

Szerintetek jogosan van rám ki akadva?

Figyelt kérdés
Van 1 bnőm akivel több mint 10 éve legjobb bnők voltunk. Aztán volt egy közös haverunk, akivel ő összejött, majd miután szakítottak, én a sráccal továbbra is beszéltem. És elkezdett alakulni valami, és megkért rá hogy ne jöjjek vele össze mert az neki nagyon nagyon fájna. De összejöttem vele(ráadásul előtte egy buliban), és most teljesen ki van rám akadva.... Szerintetek jogosan v agy én vagyok egy s@ggfej?

2017. márc. 25. 20:18
 1/6 anonim válasza:
A barátnődnek csak ne fájjon, ha az alany szakított vele , akkor elméletileg szabad az illető.De, meglehet hogy a barátnőd még szereti ha nem is meri bevallási magának , ha nem szeretné különben nem fájna neki?
2017. márc. 25. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha még szereti és nem heverte ki a szakítást, akkor szerintem érthető, hogy haragszik.

Ha csak az egója szólt ki belőle (nehogy már mással boldog legyen az, aki velem nem tudott, ráadásul az orrom előtt), akkor nem.

2017. márc. 25. 20:50
 3/6 A kérdező kommentje:
a Szakításukba én is bekavartam, mert összevesztem a lánnyal és a srácnak dühből vagy nemtudom miből lehordtam és emiatt szakítottak
2017. márc. 25. 20:54
 4/6 anonim válasza:
Hat nem volt valami szep toled. Egy igazi baratno nem tesz ilyet...xd vagy te is beleszerettel a sracba? Vagy csak ugy osszejottel vele mert jo pasi?
2017. márc. 25. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha emiatt lett vége, akkor ez nem lehetett valami nagy szerelem. Legalábbis a srác részéről tuti nem.
2017. márc. 25. 21:59
 6/6 A kérdező kommentje:
De a srác azóta rám írt a barátnőmre, hogy béküljenek... de a csaj elutasította
2017. márc. 25. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!