Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csinaljak? Valaki tud...

Mit csinaljak? Valaki tud nagyon gyors valaszt adni?

Figyelt kérdés
Mit csinaljak ha egy baratnom ugy felcseszte az agyamat hogy nem tudok lenyugodni? Egy idiotasag miatt haragszik ram es probalja ellenem forditani a barataimat is, nem valaszol az uzeneteimre pedig rengeteget irtam neki. Folyamatosan remegek, a siras kerulget, elcsuklik a hangom de nem jonnek a konnyeim..par oraja tortent a dolog es azota ez van egyszeruen keptelen vagyok kizarni ezt a fejembol..extra gyors valasz kene, kerlek segitsetek, mert ugy erzem tenyleg mindjart megorulok!!!!segisetek nagyon nagyon kerlek titeket!!!!

2017. márc. 22. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi történt, vádol alaptalan dolgokkal?
2017. márc. 22. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj aludni egyet.
2017. márc. 22. 17:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Barátot nem lehet barát ellen fordítani. Próbálja csak.

Ha semmi miatt haragszik, majd lenyugszik s normalizálja magát.

Csak hagyd, kicsit hisztizzenek. :))

Minden rendben lesz, barátom. ))

2017. márc. 22. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Darabold fel és ásd el a kertben, vagy ha igazán haragszol rá, add el mint hús a szüleinek. XD

Amúgy meg mit csinal, ha valóban barátaid a többi akkor úgy sem tud befeketíteni.

2017. márc. 23. 00:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Huh, elso 4 kommentelo, fogalmam sincs fogjatok-e ezt valaha olvasni, de azert itt van, hatha.. Nagyon koszi a gyors valaszokat, bar tegnap nem neztem meg oket, meg mindig segitenek. Mostmar igazabol mindegy is mit csinalt a baratnom, letiltott es nem akarja hogy tobbe barmi kozunk legyen egymashoz:):):) hat nem jo?? Nem, szerintem sem. Nagyon bedurcazott, most fogalmam sincs mi lesz':D ..na mindegy..
2017. márc. 23. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!