Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Elmeselnetek az elso gimis...

Elmeselnetek az elso gimis heteteket?

Figyelt kérdés
Meg a golyatabort is. Mi volt, hogyan baratkoztal masokkal, konnyen ment e stb

2017. márc. 19. 11:00
 1/4 anonim ***** válasza:
86%
Gimis első hetem, azt hiszem annyi volt hogy kb második vagy harmadik ember voltam aki bement a terembe, két másik srác volt előbb benn mint én, kezetfogtunk összehaverkodtunk, meséltünk magunkról. Jó barátok lettünk, aztán ez így is maradt gimi végéig.
2017. márc. 19. 11:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első napomon rossz terembe nyitottam be. Szorongva léptem be a sajátomba, mivel el voltam késve, de szerencsére egy aranyszívű osztályfőnököt kaptam. Semmi extra nem történt az első héten egyébként, megnéztük, hogy mi micsoda a suliban, nem nagyon tanultunk még. Gólyatáborban nem voltam, az ilyesmiket sosem éreztem magaménak.
2017. márc. 19. 11:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Eléggé kinéztek maguk közül a többiek, de legalább nem szólogattak be. Ott még nem is történt semmi barátkozás, csak kullogtam a csorda után a programokon. Kellett egy év, mire találtam 2-3 embert, akivel jóban tudtam lenni, meg még 2-3-at akivel tudtam pár szót váltani. Ez nem is változott a suli végéig.
2017. márc. 19. 19:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Első nap bementem a suliba és oda mentem egy diákhoz és megkérdeztem tőle hogy "bocsi merre van a 9.-eseknek a gyülekező". Később kiderült hogy tanár volt. nagyon ciki volt. Tesi órán meg le kellett venni a szemüveget és futás közbe felbuktam egy zsámolyba mert kb. semmit nem láttam. A barátkozás addig terjedt hogy találtam 1 barátnőt és még ma is ő a barátnőm.
2017. márc. 20. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!