Mit tegyek ebben a helyzetben?
Vannak barátaim,de nem mindig vannak ott,amikor kellene.Az egyik az rendszeresen megbánt,amikor vétek egy pici hibát,akkor meg megsértődik és rohan a barátnőihez kibeszélni.
Én nem tudom egyszerűen elviselni,hogy pl most sincs itt senki,akire számíthatnék.Érzem,hogy amiatt a lány miatt (aki rohan a barátnőihez) egyre többen kezdenek utálni,pedig semmi rosszat nem csináltam.Nem tudom,mit kezdjek.Lelkileg is már kezdek romlani.Nem bírom felfogni, hogy utálnak a semmiért, és hogy ebben a percben is engem beszélnek ki.Az a lány már 7 éve a legjobb barátom volt...
Mit tegyek? Utálom,hogy ok nélkül utálnak.
Mondd el a lánynak őszintén, hogy mit érzel, hogy esik ez neked és kérd meg, hogy fejezze be. Ha neki áll feljebb és hàtat fordít, akkor sosem volt igaz barát:)
Fel a fejjel, egyszer lent egyszer pedig fent:)!!!
Őt ez nem nagyon érdekli, írtam neki és nagyon nem érdekelte,azt mondta, mostmár mindegy..mondjuk nem értettem, miért mindegy,ezt se tudta elmondani.
De azért köszönöm szépen mindkettőtöknek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!