Ilyenkor mi a legjobb?
Sziasztok! :)
Az iskolában van egy LB-m(legjobb barátnőm) aki mostanában nagyon szomorú...
Azt állítja,hogy akkor amikor az osztályban a legmenőbb fiúval járt akkor mindenki szerette,bírta stb. Csak most szakítottak és most az a fiú velem jön ki jobban...azt mondja,hogy most meg senki nem bírja,mindenki engem bír legjobban...ami szerintem nem igaz.és ezen nem is nagyon izgatom magam,meg elsőre örültem is( ki ne örülne ilyenkor?). De amikor mindennap minden óra után a fejemhez vágja olyan félig depiben,hogy "Téged jobban bírnak engem utálnak" akkor meg én érzem magam rosszul...sokan mondják.hogy én lazább vagyok mint Ő mert hogy ő egy folytába olvas és akkor nem szól senkihez(gyakran hozzám se) és még csodálkozik...
Most akkor mit csináljak vigasztaljam hogy "Ez nem igaz meg minden"?? mert akkor valamilyen szinten hazudnék is egy picit...mert sokan mondták hogy engem jobban bírnak... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!