Hogyan béküljek ki?
Sziasztok 13éves lány vagyok és nem tudtam jobb kategóriába berakni..... a legjobb barátnőmmel összevesztünk egy pár napja...
Úgy kezdődött hogy volt a szülinapom meg az egyik barátnőmnek is és gondoltuk hogy elmegyünk pizzázni 4-én de mivel 2-én nem voltak vele jóban ezért úgy gondoltuk hogy nem szólunk senkinek... és hát mégis megtudta és jönni akart és 3-An nem szerettünk volna menni ezért megmondták neki a többiek hogy nem szeretnénk ha jönne és ebből nagyon nagy baj lett bele keveredett egy másik személy aki most meg elkezdett cseszegetni kihasználni,csicskáztatni rá megpróbálok nem figyelni de ez nagyon rosszul esett és ugye ő megkérdezte hogy miért nem jöhet az a személy és mondták hogy miattam mert hogy engem lenéz de ez igazából nem volt annyira így de mindegy és ezt ő úgy hiszi hogy én mondtam nekik pedig nem így volt. És a többiekkel kibékült már csak velem nem hiába kértem tőle bocsánatot írásban mert személyesen még a közelébe se mehetek.
Tudom hogy hosszúra sikeredett....
Mondtam neki hogy üljünk le és beszéljük meg de ő erre azt mondta hogy leszarlak...
De én nem akarom hagyni mert hiányzik sőt nagyon hiányzik
Köszi a válaszokat előre <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!