Mit tegyek ha az egyik fiú barátom kerül engem?
Figyelt kérdés
Az osztályban van egy fiú akivel tök jóba voltunk sokat voltunk együtt és beszélgettünk aztàn hirtelen eltàvolodott tolem nem szólt hozzam nem kereste a tarsasagom és eleve az ülésrend szerint mellettem ül de mostanàban mindig el ül mellolem es ez mar eleg fura. Nem artottam neki semmit. Szerintetek mi baja?2017. márc. 1. 07:07
1/1 anonim válasza:
Egy dolgot tehetsz odamész hozzá és megkérdezed mitől változott meg? Szeretnéd ha újra jó viszonyba lennétek. Beszéld meg vele. Nekem elsőre az ugrott be lehet valaki nem nézte ezt jó szemmel hogy ti ilyen jóba vagytok és a srácnak kitált rólad valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!