Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem ír rám/hív el egyik...

Miért nem ír rám/hív el egyik barátom se? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Osztályba 4 legjobb barátom van, de velük csak suliba beszéltünk, most a nyári szüneten meg teljesen elhanyagoltuk egymást. Én próbálok nekik mindig írni a csoportunkba, beszélni vagy valami, de ha sikerül is nem lesz hosszú életű a társalgás.

Aztán van még kettő volt osztálytársam; az egyiküknek barátnője van és szinte mindig vele van, vagy éppen a saját dolgával törődik. Ő sose ír rám pedig egykor legjobb barátok voltunk, és még ezen a nyáron is jártunk ki iszogatni (mértékkel).

A másikkal pedig úgy általába szoktam beszélni meg játszani, de ő se ír rám soha, nem érdeklődik felőlem (mint az összes többi barátom), nem hív el sehova, mert mindig az új osztálytársaival bulizik. Ez olyan rosszul esik amikor arról beszél, hogy milyen jót buliztak engem meg meg se kérdezett hogy elmennék-e (attól függetlenül, hogy nem ismerem az osztálytársait, bár így megismerhetném).

Legalább 1 hónapja nem mentem el itthonról (na jó, egyik nap az egyik volt osztálytársammal kimentem ~3 órára itthonról).

2016. aug. 27. 21:56
 1/2 anonim ***** válasza:
én ha nem keresem az egyik barátom az azért van mert az agyamra megy vagy idegesít
2016. aug. 27. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:
Mert sajnos akkor ezek mind csak fake barátok, csak az iskolán belül barátkoznak veled/egymással. Az ilyeneknek csak azért vagy hogy bent ne unatkozzanak. Te is szard le őket, ne foglalkozz velük,keress másokat akár neten, akár élőben.
2016. aug. 27. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!