Mivel tudom lenyugtatni magam?
Az iskolamban az osztalytarsaim bantanak. Orakon engem beszelnek ki az osztalyfonokkel.
Valamivel meg szeretnem magamat nyugtatni. Öngyilkosságtól még félek de az is megfordult a fejemben. Probalkoztam cigivel,de elundorodtam tőle. Érvágással, az segített de nem nagyon merem azt se mélyen. Pszichológusnak nem nagyon merek beszélni errol. Mit csinalhatnék? Kérlek segitsetek !
Beszélj a szüleiddel, válts iskolát! Esetleg valami normálisabb tanárral próbáld megbeszélni... (bár ha olyanok a tanáraid mint az enyémek, nem éri meg, de neked lehet mások a tanáraid az osztályfőnöködnél)
Ha szeretnéd nekem ki panaszkodhatod magad, ha ettől nyugodtab leszel, de a helyzeten nem fog változtatni.
Hanyadikos vagy?
ugyan ez van velem is. csak annyi a külömbség kettőnk között hogy neked az osztályod csinálja, de nekem az egész ismeretségi köröm, vagdosom magam, ja és emo vagyok
ha gondolod írj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!